De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Biden’s inauguratie, de Avondklok, de nasleep van de toeslagenaffaire en de Britse variant van het Corona virus. Het waren hectische dagen voor journalisten, maar nieuwslezeres Jetske Schrijver lust ze rauw.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

De meesten kennen Jetske Schrijver waarschijnlijk vooral van het RTL4-programma EditieNL, maar ook bij RTL Nieuws schuift ze regelmatig aan als nieuwslezeres. Gelukkig maar, want al die Corona maatregelen klinken veel beter uit haar mond. Op een dag als vandaag heeft Jetske een hoop te doen om de kijkers thuis geïnformeerd te houden. En achter de schermen ziet dat er best indrukwekkend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jetske (@jetske.schrijver)

In 2014 begon Jetske als nieuwslezer bij Editie NL. Maar het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt ooit nog langere reportages of documentaires te mogen maken. Als ze die dan ook zelf presenteert zullen er in ieder geval genoeg mensen blijven kijken. Want wat het nieuws ook is, zolang Jetske het vertelt, klinkt het goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...