De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Biden’s inauguratie, de Avondklok, de nasleep van de toeslagenaffaire en de Britse variant van het Corona virus. Het waren hectische dagen voor journalisten, maar nieuwslezeres Jetske Schrijver lust ze rauw.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

De meesten kennen Jetske Schrijver waarschijnlijk vooral van het RTL4-programma EditieNL, maar ook bij RTL Nieuws schuift ze regelmatig aan als nieuwslezeres. Gelukkig maar, want al die Corona maatregelen klinken veel beter uit haar mond. Op een dag als vandaag heeft Jetske een hoop te doen om de kijkers thuis geïnformeerd te houden. En achter de schermen ziet dat er best indrukwekkend uit.

In 2014 begon Jetske als nieuwslezer bij Editie NL. Maar het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt ooit nog langere reportages of documentaires te mogen maken. Als ze die dan ook zelf presenteert zullen er in ieder geval genoeg mensen blijven kijken. Want wat het nieuws ook is, zolang Jetske het vertelt, klinkt het goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.