De hectische nieuwsdag van Jetske Schrijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Biden’s inauguratie, de Avondklok, de nasleep van de toeslagenaffaire en de Britse variant van het Corona virus. Het waren hectische dagen voor journalisten, maar nieuwslezeres Jetske Schrijver lust ze rauw.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

De meesten kennen Jetske Schrijver waarschijnlijk vooral van het RTL4-programma EditieNL, maar ook bij RTL Nieuws schuift ze regelmatig aan als nieuwslezeres. Gelukkig maar, want al die Corona maatregelen klinken veel beter uit haar mond. Op een dag als vandaag heeft Jetske een hoop te doen om de kijkers thuis geïnformeerd te houden. En achter de schermen ziet dat er best indrukwekkend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jetske (@jetske.schrijver)

In 2014 begon Jetske als nieuwslezer bij Editie NL. Maar het was nooit Jetske’s droom om op tv te komen. Haar passies zijn het nieuws, wereldproblematiek en journalistiek, dus ze hoopt ooit nog langere reportages of documentaires te mogen maken. Als ze die dan ook zelf presenteert zullen er in ieder geval genoeg mensen blijven kijken. Want wat het nieuws ook is, zolang Jetske het vertelt, klinkt het goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.