Jennifer Hoffman toont haar wilde kant op oogverblindende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zijn er mensen die 3opreis kijken voor de verre landen, mooie locaties en interessante reistips? Een klein handjevol misschien. De meeste kijkers schakelen in voor Jennifer Hoffman. Zodra de blonde presentatrice op deze manier in beeld komt, zap je héél moeilijk weer weg…

Jennifer Hoffman in het wild te zien bij 3opreis

Reisprogramma 3opreis is sinds de toevoeging van Jennifer Hoffman een stuk interessanter geworden. Sinds 2020 is de actrice als presentatrice te zien in het programma, waarin ze de allermooiste locaties nóg mooier maakt met haar aanwezigheid. Omdat je met zo’n programma op een gegeven moment álle plekjes op de wereld wel een beetje ontdekt hebt, wordt het lastiger om originele bestemmingen te kiezen. Daarom werd Jennifer deze keer op een wandeltocht door de woestijn gestuurd. Dat klinkt erger dan het is, maar even relaxt shoppen en tijd nemen voor jezelf in een spa of luxe resort zat er nu niet in voor de blondine. Jennifer werd mentaal én fysiek aan het werk gezet en moest dus haar ‘wilde’ kant aanspreken om niet gillend naar huis te rennen. Met een zonnige glimlach op de foto laat Jennifer echter zien dat ze zich prima vermaakt in barre omgevingen. Dit soort kiekjes maken zelfs Jordanië in één klap the place to be!

Jennifer Hoffman in Jordanië

Voor het tv-programma 3opreis maakt Jennifer de gekste reizen naar de meest exotische landen. Dit keer is Jordanië aan de beurt. Weer een land dat ze van haar lijstje af kan strepen. Het is absoluut een zwaar beroep, dat betaald zonnen op de meest gewilde vakantiebestemmingen. Jennifer lijkt, na vele afleveringen te hebben moeten reizen, nog steeds veel zin in te hebben in haar job als we de Instagrampost mogen geloven. Jaloersmakend is het zeker. Al zouden we niet zonder Jennifer naar zulke verre oorden willen vliegen. Ze kent inmiddels veel van de cultuur, tradities, het nachtleven in Jordanië, én wist zich ook te bewijzen met een zeer intensieve sportieve activiteit. We zagen haar nooit als echte fitgirl, maar deze 41-jarige moeder blijft maar verrassen op tv.

Stoere Jennifer Hoffman trotseert het ruige klimaat

Dit keer gaat Hoffman op reis dus naar het woeste land in het Midden-Oosten en kiest ze de sportieve route, zo vertelt ze met haar foto. Waar ze laatst nog rustig aan kon doen in Madeira, onthult Jennifer in deze aflevering een nieuwe, wilde passie: wandelen op gevaarlijke paden. Deze sportieve dame moet niet zomaar een wandelroute afleggen, maar de relatief nieuwe Jordan Trail. Deze is wel 650 kilometer lang! Zouden Jennifer en crew het hele pad hebben afgelegd of de toeristische shortcuts hebben genomen? Zoals we van haar gewend zijn, laat ze ook hier de onverwachte en minder bekende kanten van een land zien. Genoeg heeft ze in ieder geval te vertellen (en ongetwijfeld ook te laten zien) over het volgens haar zeer gastvrije land. Een land dat ze aanraadt om misschien toch maar een keertje te voet te verkennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.