Jennifer Hoffman heeft 3 op Reis-schaamte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na onder andere Katja Schuurman, Nicolette Kluijver en Geraldine Kemper, sluit ook Jenniffer Hoffman zich nu aan bij presentatieteam van 3 op Reis. Op haar Instagram laat ze weten dat ze erg blij is, maar als milieubewuste reiziger wringt er toch het een en ander…

Anno 2020 zijn er steeds meer dingen waar we rekening mee moeten houden. Vooral die CO2-voetafdruk begint een steeds hetere issue te worden. Je kunt er met de pet naar gooien óf je kunt net zoals Jennifer Hoffman proberen je steentje bij te dragen, door bijvoorbeeld een bikini te dragen die gemaakt is van visnetten en ander nylon afval. Super duurzaam dus. Voor Jennifers volgende carrièrestap gaat zelfs een volledige visnet-garderobe niet genoeg CO2-compensatie zijn…

3 op Reis-schaamte

Je kunt als bewuste BN’er natuurlijk wel bij willen dragen aan een beter milieu, maar wat als je dan gevraagd wordt voor een droombaan waarvoor je de wereld rond mag reizen? Dan is het risico natuurlijk groot dat je – net als veel anderen – je principes lekker overboord gooit en dat vliegtuig instapt. Ook Jennifer blijkt gelukkig nog niet slechts uit klimaatneutraal plastic, maar ook een beetje uit vlees en bloed te bestaan.

Het is gewoon moeilijk om nee te zeggen tegen iets waar je heel erg naar verlangt. Vegetariër worden is goed voor de wereld, maar dat betekent ook dat je dat heerlijke frikandelletje speciaal ook zult moeten laten staan. Grijp je dan tóch naar zo’n heerlijke snack, dan moet je uitkijken dat je niet rood wordt van de frikandellenschaamte. Het zijn lastige conflicten waar je als mens anno nu tegen moet kunnen.

(Lees verder onder de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

CO2-gecompenseerd. Ja, ja

3 op Reis is zich zeer bewust van het feit dat ze, als ze niet uitkijken, straks een horde klimaatactivisten achter zich aan krijgen. Vandaar dat ze ervoor hebben gezorgd dat al hun CO2-uitstoot vanaf 2019 gecompenseerd wordt.

Aha, leuk. Oké. En al die andere seizoenen dan? Sturen ze die arme Jennifer nu op een gerecyclede bakfiets met zonnepanelen naar Portugal, terwijl Floortje Dessing acht jaar lang praktisch in een vliegtuig woonde? En dan hebben we het nog niet eens over de dolle reisavonturen van Chris Zegers gehad. Of is de uitstoot van die twee inmiddels verjaard?

Om dat allemaal te compenseren zouden ze bij BNNVARA namelijk inmiddels al meerdere oerwouden aangeplant moeten hebben. Ze kunnen altijd nog als goedmakertje een nieuwe planeet kopen. Geen zorgen, de rekening volgt later pas.

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Gerelateerde berichten