Jennifer Hoffman heeft 3 op Reis-schaamte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na onder andere Katja Schuurman, Nicolette Kluijver en Geraldine Kemper, sluit ook Jenniffer Hoffman zich nu aan bij presentatieteam van 3 op Reis. Op haar Instagram laat ze weten dat ze erg blij is, maar als milieubewuste reiziger wringt er toch het een en ander…

Anno 2020 zijn er steeds meer dingen waar we rekening mee moeten houden. Vooral die CO2-voetafdruk begint een steeds hetere issue te worden. Je kunt er met de pet naar gooien óf je kunt net zoals Jennifer Hoffman proberen je steentje bij te dragen, door bijvoorbeeld een bikini te dragen die gemaakt is van visnetten en ander nylon afval. Super duurzaam dus. Voor Jennifers volgende carrièrestap gaat zelfs een volledige visnet-garderobe niet genoeg CO2-compensatie zijn…

3 op Reis-schaamte

Je kunt als bewuste BN’er natuurlijk wel bij willen dragen aan een beter milieu, maar wat als je dan gevraagd wordt voor een droombaan waarvoor je de wereld rond mag reizen? Dan is het risico natuurlijk groot dat je – net als veel anderen – je principes lekker overboord gooit en dat vliegtuig instapt. Ook Jennifer blijkt gelukkig nog niet slechts uit klimaatneutraal plastic, maar ook een beetje uit vlees en bloed te bestaan.

Het is gewoon moeilijk om nee te zeggen tegen iets waar je heel erg naar verlangt. Vegetariër worden is goed voor de wereld, maar dat betekent ook dat je dat heerlijke frikandelletje speciaal ook zult moeten laten staan. Grijp je dan tóch naar zo’n heerlijke snack, dan moet je uitkijken dat je niet rood wordt van de frikandellenschaamte. Het zijn lastige conflicten waar je als mens anno nu tegen moet kunnen.

(Lees verder onder de afbeelding)

CO2-gecompenseerd. Ja, ja

3 op Reis is zich zeer bewust van het feit dat ze, als ze niet uitkijken, straks een horde klimaatactivisten achter zich aan krijgen. Vandaar dat ze ervoor hebben gezorgd dat al hun CO2-uitstoot vanaf 2019 gecompenseerd wordt.

Aha, leuk. Oké. En al die andere seizoenen dan? Sturen ze die arme Jennifer nu op een gerecyclede bakfiets met zonnepanelen naar Portugal, terwijl Floortje Dessing acht jaar lang praktisch in een vliegtuig woonde? En dan hebben we het nog niet eens over de dolle reisavonturen van Chris Zegers gehad. Of is de uitstoot van die twee inmiddels verjaard?

Om dat allemaal te compenseren zouden ze bij BNNVARA namelijk inmiddels al meerdere oerwouden aangeplant moeten hebben. Ze kunnen altijd nog als goedmakertje een nieuwe planeet kopen. Geen zorgen, de rekening volgt later pas.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.