Jake Paul verklaart liefde aan Jutta Leerdam met reeks lekkerste privé foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jake Paul weet volgers weer zeer blij te maken met vele privé foto’s van Jutta Leerdam. Die zien er toch goed uit!

Voor Valentijnsdag zette Jake Paul nogal schokkende beelden op zijn Instagram van zijn vriendin Jutta Leerdam die van achteren goed te zien is. Het is voor iedereen een mooi cadeautje. Jake zorgt er op die manier voor dat zijn volgers een mooie dag tegemoet gingen. Met de foto van Jutta Leerdam heeft Jake iedereen weer even een stukje vrolijker gemaakt. Want zeg nou zelf, de blonde schaatsster ziet er toch adembenemend uit?

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jake Paul showt Jutta Leerdam goed aan volgers

Op Instagram plaatste Jake Paul een reeks smakelijke foto’s samen met Jutta Leerdam, waarbij hij zei: ”Valentines Day Happy Jutta Leerdam”. Het meest opvallende in de fotoreeks was de foto waarop Jutta van achteren gefotografeerd werd door Jake terwijl ze aan het videobellen waren. Op het moment dat Jutta een handstand tegen de muur doet, maakt Jake hier een screenshot van. Jutta draagt een lange witte broek die strak om haar figuur zit en een kort groen topje. Haar volgers en Jake kunnen hier natuurlijk erg van genieten! Er zijn best wel veel foto’s gemaakt door het stel en die willen ze natuurlijk allemaal met je delen. Bekijk alle gemaakte foto’s door hier te klikken.

Jutta Leerdam en Jake Paul

Volgers van Jutta Leerdam zijn jaloers op Jake Paul

De volgers van Jutta Leerdam vinden dat Jake Paul niet zoveel credits verdient. Hij moet zich eerst bewijzen door tegen ‘echte’ boksers te vechten. Als hij blijft vechten tegen gepensioneerden, dan is er niets meer aan. De volgers van Jutta zijn een beetje van mening dat zijn bokscarrière een grote grap is. Jutta’s fans zijn zeker niet bang om hun mening te geven. Dit is wat volgers laten weten: “The fights are amateur and fake.”, ”He’s a terribly unskilled fighter,” en “He will never win against pro boxers of his age and weight.” Veel volgers vinden ook dat Jutta beter verdient dan Jake. Maar hierdoor ontstaan veel discussies over het stelletje. Misschien zijn ze eigenlijk een beetje jaloers op Jake. Dat is ook niet zo gek, want hij ligt elke avond naast deze mooie blondine. Een grote groep fans is echter blij voor het stel; ze vinden het goed dat ze gelukkig zijn en goed bij elkaar passen.

Jutta Leerdam betovert bewonderaars altijd met mooie plaatjes

De prachtige blondine weet altijd haar bewonderaars een beetje te laten blozen met haar ontzettend mooie foto’s. En dat is ook niet zo gek, want de foto’s waar Jutta op staat, laten vaak weinig aan de verbeelding over. De mooie schaatsster staat vaak in de strakste pakjes en de leukste poses op de foto. En dat heeft weer tot gevolg dat de schaatsster door al haar volgers ontzettend leuk wordt gevonden. Die smullen enorm van de plaatjes die Jutta online zet. Met haar mooie foto’s weet Jutta Leerdam keer op keer zichzelf neer te zetten als de mooiste schaatsster van Nederland. En al haar fans zijn het daar mee eens.

Meer zien van Jake Paul en Jutta Leerdam kan op Instagram

Voor degenen die meer willen zien van Jake Paul en Jutta Leerdam, hun Instagram accounts bieden een uitgebreide kijk op hun levens en daar kan je nog veel meer mooie plaatjes zien van het stel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.