Jake Paul betast Jutta Leerdam en deelt zeer riskante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jake Paul heeft best wel een groot gevecht weer wat eraan zit te komen, maar daar is hij helemaal niet mee bezig. Wel met Jutta Leerdam.

De Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul is helemaal niet bezig met zijn volgende grote gevecht. Dat zit natuurlijk wel een beetje in zijn hoofd, maar nog veel meer is hij bezig met aandacht geven aan zijn vriendin. Jutta spendeert namelijk erg graag tijd met haar grote liefde en wie is Jake dan om haar dat te weigeren? De twee sporters duiken lekker in elkaars armen en brengen in die positie zoveel mogelijk tijd door. Zoals je op deze foto kan zien, is het enige wat Jake Paul momenteel aan het bevechten is, zijn vriendin. Die heeft hem namelijk een soort van in de houdgreep. Maar laat het nou net een houdgreep zijn waar de bokser absoluut niet uit hoeft te komen.

Voor wie vecht Jake Paul allemaal?

Voor Jake Paul is zo’n bokswedstrijd best wel een grote aangelegenheid. Het is iets waar hij zelf ook altijd erg naar uitkijkt. Zelfs als hij bont en blauw uit de ring komt, is het voor hem een ontzettend fijn moment. Hij kan dan even helemaal los en laten zien waar hij van gemaakt is. Natuurlijk heeft hij een aantal mensen waar hij elk gevecht aan opdraagt. Als eerste zijn familie, die hem steunen in het hele avontuur. Maar als er iemand is waar Jake veel motivatie uit haalt, dan is het wel zijn mooie vriendin Jutta Leerdam. Jutta staat als een huis achter haar vriendje en je ziet haar dan ook altijd bij zijn wedstrijden aanwezig zijn. Jutta doet ondanks haar drukke schema, toch haar uiterste best om haar vriendje bij te staan in zijn sport. En dat is toch een partij lief van haar.

Natuurlijk haalt Jake Paul motivatie uit de aanwezigheid van Jutta

Als er iets vast staat, dan is het wel dat Jake Paul ongelooflijk veel motivatie haalt uit het feit dat Jutta hem steunt elk gevecht. De bokser vindt het natuurlijk wel belangrijk om zijn uiterste best te doen als zijn vriendin aan het kijken is. En dat merk je ook wel, want zodra Jutta komt kijken, dan zie je opeens een andere Jake Paul voor je. En deze versie van de bokser deinst echt nergens voor terug. Die doet ontzettend hard zijn best om ervoor te zorgen dat Jutta het beste van hem te zien krijgt.

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn een ontzettend leuk koppel

De blonde sporters werken ontzettend goed als koppel. Dat merk je wel als je zo samen op de foto ziet. Jake en Jutta zijn ook enorm gek op elkaar. De relatie zal de komende maanden alleen nog maar meer hoogtepunten tellen. Met zijn tweetjes lijken ze het goed naar hun zin te hebben. Wanneer ze samen zijn maken Jutta en Jake er in ieder geval een groot feestje van. En aangezien ze beide zoveel volgers hebben, wordt alles natuurlijk online nog eventjes gedeeld voor hun fans.

Wil je Jutta Leerdam nog meer bewonderen? Kijk dan op Instagram

Als je Jutta Leerdam nou nog meer wil bewonderen, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!