Jaimie Vaes laat zich van meest sensuele kant zien in slaapkamerspiegel (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jaimie Vaes deelt een erg intiem moment van zichzelf wanneer ze alleen in de slaapkamer is! De video laat haar prachtige vormen helemaal zien!

Onze beeldschone Jamie Vaes heeft laatst een prachtige video met iedereen gedeeld op haar Instagrampagina. In de video kan je zien dat ze alleen in de slaapkamer een spiegelvideo maakt waar alle vormen van Jaimie goed te zien zijn, want ze draagt alleen maar zwemkleding!

Jaimie Vaes draagt bijna niks en filmt zichzelf van top tot teen

Onze prachtige influencer Jaimie Vaes heeft natuurlijk prachtige vormen, dat wisten we allang! Maar de prachtige dame laat die niet zo vaak helemaal aan haar volgers zien. Toch hebben we allemaal erg veel geluk, want Jaimie heeft besloten om een sensueel filmpje te delen met iedereen, terwijl ze voor de spiegel staat in de slaapkamer. Ze draagt in de video alleen maar een bruin topje met bijpassend broekje die bedoeld is om in te zwemmen. Zo zien we weer eens hoe mooi alle vormen van Jaimie wel niet zijn! De beeldschone influencer is dan ook niet bang om dat soort privébeelden met iedereen te delen en vindt het waarschijnlijk leuk om iedereen zo te laten staren naar haar prachtige vormen. De blik die ze iedereen geeft, zorgt er dan ook voor dat je echt even goed voor de video moet gaan zitten!

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Jaimie Vaes laat zich van meest sensuele kant zien

Op Instagram kan je nog meer van Jaime Vaes bekijken

Als je nog meer mooie foto’s en video’s van Jaimie Vaes wilt zien, moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer leuke beelden op staan die je echt even moet zien! Zoals alle vakanties die ze meemaakt in geweldige outfits, privébeelden over haar leven als moeder, en ook genoeg materiaal van haar carrière. Zoals wanneer ze in een magazine staat of een promotievideo maakt. Er is dus zeker genoeg te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.