Jaimie Vaes laat haar bovenlijf volledig onbedekt op ingezoomde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Jaimie Vaes weet met haar nieuwste foto al haar volgers wel weer enorm omver te blazen. Wat een stoot is ze ook!

Jaimie Vaes laat zich van beste kant zien

De heerlijke dame heeft weer een plaatje online gezet waar al haar volgers natuurlijk enorm van smullen. Jaimie Vaes weet wel wat haar mooiste kwaliteiten zijn en ze is ook niet zo bang om die eventjes goed op de foto te zetten. Dat merk je wel als je naar dit heerlijke plaatje kijkt. De aantrekkelijke influencer heeft een ongelooflijk goed en op de close up komt dat alleen nog maar even meer naar voren.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes laat zich van achteren beetpakken door nieuwe vriend
De zeer aantrekkelijke vormen van Jaimie Vaes

Natuurlijk genieten de fans van Jaimie Vaes enorm van dit heerlijke plaatje. Dat is ook niet zo gek, want je bent als kijker zo ingezoomd op misschien wel de beste delen van Jaimie Vaes, dat je niet anders kan dan genieten. De prachtige brunette heeft helemaal niet zoveel moeite met haar beste kanten op de foto te zetten. Daar wordt ze alleen maar blij van. En haar fans trouwens ook. Die aanbidden Jaimie voor dit soort foto’s. De knappe brunette weet met haar heerlijke foto de meeste van haar fans echt achterover te laten vallen van verbazing. Die zijn natuurlijk wel wat gewend van de heerlijke dame, maar dit is toch echt wel het volgende niveau. Jaimie weet met haar perfecte vormen zichzelf wel heel erg fijn neer te zetten.

Lees ook: Foto: Knappe Jaimie Vaes is haar broekspijp kwijt
Jaimie Vaes maakt graag verleidelijke kiekjes

Ook vindt de knappe brunette het geen enkel probleem om zichzelf verleidelijk op beeld te zetten. De knappe dame heeft daar absoluut geen moeite mee. Integendeel zelfs, want Jaimie maakt eigenlijk stiekem heel erg graag van dit soort spannende foto’s. Daar wordt ze toch wel een stukje gelukkiger van. De aantrekkelijke brunette krijgt ook veel complimenten over haar prachtige looks, dus dan is het niet zo gek dat ze graag mooie foto’s plaatst.

Jaimie Vaes doet mee met Expeditie Robinson

Binnenkort kan je Jaimie Vaes bewonderen in het spannende programma Expeditie RobinsonEn daar heeft Jaimie in ieder geval heel erg veel zin in. De aantrekkelijke brunette weet met haar fantastische conditie vast een goede plek in het programma te behalen. De fans van Jaimie hopen natuurlijk stiekem dat de knappe brunette de eindstreep haalt, maar je weet het van tevoren natuurlijk nooit helemaal zeker. De knappe influencer gaat in ieder geval wel haar uiterste best doen om de laatste aflevering te halen. Als het aan Jaimie ligt, wordt ze straks gewoon de winnaar van Expeditie Robinson 2023. Genoeg reden dus om het spannende programma in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!