Influencer Jade Anna deelt bizarre foto van vóór en ná ze flink bezig is geweest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet deelt twee foto’s waarop het bizarre resultaat van heel hard werken goed te zien is.

Jade Anna laat zien dat ze keihard werkt

Het heeft niemand kunnen ontgaan dat Jade Anna van Vliet de afgelopen jaren ontzettend hard heeft gewerkt aan haar uiterlijk. Zo is de influencer natuurlijk hartstikke jong met haar negentien jaar, maar ze is erg druk bezig met haar verschijning. Dat betekent dan ook niet stilzitten voor Jade Anna. De blondine spendeert wekelijks hartstikke veel uren in de sportschool om haar doelen te behalen. Ook heeft Jade Anna voor haar verjaardag van haar ex-vriend Gio Latooy een verplaatsbare loopband gekregen. Hierdoor kan Jade zelfs voor de televisie in beweging blijven en met haar fitheid bezig zijn. Gelukkig doet Jade Anna het ook echt ergens voor, want het resultaat is zeker te zien. Op onderstaande twee foto’s is Jade Anna haar progressie door het sporten en gezond eten duidelijk te zien. Zo ziet Jade er ook al hartstikke goed uit op de linker foto, maar ze kijkt nog wel een beetje onzeker. Op de tweede foto is daar niks meer van terug te zien, want Jade kijkt vol zelfvertrouwen in de camera. Ook aan de influencer haar rondingen en spieren op haar buik is te zien dat het trainen zijn vruchten afwerpt.

Jade Anna gaat helemaal los tijdens het uitgaan

Nu Jade Anna van Vliet haar relatie met YouTuber Gio Latooy helemaal voorbij is gaat ze duidelijk meer uit. Misschien wil Jade Anna nu wel graag op jacht gaan tijdens het stappen voor andere jongens. Zal het weer een YouTuber worden? Op onderstaande video is in ieder geval te zien dat de blondine het erg naar haar zin heeft tijdens het uitgaan. Zo is Jade samen met vriendin Bibi aan het kijken bij haar andere vriendin Dj Dolore. De meiden zijn lekker aan het dansen op de muziek.

Jade Anna verbaast volgers met video

De knappe Jade Anna van Vliet weet precies hoe ze haar volgers volledig moet doen verbazen. Zo plaatst de blondine onderstaande video waarin ze er simpelweg geweldig uitziet. Jade Anna draagt een erg kort en klein shirtje met twee losse hengsels. Daarbij draagt Jade een bijpassende broek om de look helemaal af te maken. Het mooiste aan de video is dat Jade ontzettend interessantin de lens kijkt.

Jade Anna laat zien dat ze ook zonder make-up knap is

Het is nou eenmaal zo dat iedereen er op social media er op zijn of haar best uit wil zien. Gelukkig wil Jade Anna van Vliet ook eerlijk zijn naar haar volgers toe. Daarom is ze niet bang om af en toe een foto zonder make-up of een perfecte outfit te plaatsen. Op onderstaande video haalt Jade Anna zelfs voor de camera haar make-up er af. Zelfs zonder make-up ziet ze er nog hartstikke goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...