Jade Anna ontkleedt Kenneth Taylor en kijkt hem vragend aan (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna kleedt haar vriendje Kenneth Taylor uit en kijkt hem daarna met een zeer uitnodigende blik diep in zijn ogen aan.

Jade Anna is samen met haar vriend Kenneth op vakantie in Los Angeles. De twee tortelduifjes zijn overduidelijk van elkaar aan het genieten. Vooral Jade gaat helemaal los. Ze pakt eerst het shirt van Kenneth af en kijkt hem daarna nog eens diep en uitnodigend aan! Jade vind het shirt van Kenneth blijkbaar zo mooi dat ze deze zelf aan wil doen. Daarna kijkt ze haar vriendje met puppyogen aan en vraagt aan hem of hij een paar foto’s van haar wil maken. Wie kan er nou nee zeggen tegen zo’n prachtige ogen?

Bekijk de foto’s van Jade hieronder! In de linker foto heeft ze het shirt van Kenneth gestolen en aangetrokken en in de foto rechts vraagt ze of Kenneth nog een foto van haar wil maken.

Jade Anna kenneth taylor

Jade Anna krijgt kritiek op slecht behandelen van hondje

Jade en Kenneth zijn dus alweer op vakantie. Dit keer zijn ze zelfs helemaal naar Los Angeles gevlogen. De twee nemen het er samen goed van nu Kenneth even vrij heeft van voetbal. Jade gaat zelfs nóg vaker op vakantie, ook zonder Kenneth. Dit doet ze terwijl ze een aantal maanden geleden een nieuwe puppy heeft gekocht. Elke keer als ze op vakantie is, plaatst ze hier als influencer natuurlijk vrolijk veel foto’s van. Hier krijgt ze dan elke keer enorm veel kritiek op, omdat een puppy eigenlijk niet alleen gelaten kan worden. Blijkbaar verwijdert ze deze negatieve reacties ook nog eens!

Ook deze keer laten haar volgers weten dat ze het echt niet vinden kunnen dat Jade een hondje koopt, terwijl ze zo vaak weg van huis is. ”Je hond weeral maar eens achtergelaten?”, ”Triest hoor jade, mijn opmerking over dat je je hondje slecht verzorgt door elke week op vakantie te gaan verwijderen.”, ”Leuk dat je naar LA gaat, maar wederom dump je je dieren alsof het allemaal niets is. Neem dan geen huisdieren!”

Meer zien van Jade Anna doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de influencer Jade Anna? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De brunette deelt als influencer prachtige foto’s van zichzelf. Jade heeft op achttienjarige leeftijd al meer dan één miljoen volgers. Dit komt natuurlijk omdat ze er geweldig uitziet en dit ook aan de buitenwereld laat zien. Het is dus zeker de moeite waard om even te kijken op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!