Jade Anna laat zelfs haar volgers zweten tijdens diepgaande workout (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna is aan het zweten tijdens haar diepgaande workout, maar laat haar volgers ook flink zweten met deze content!

Jade Anna is iedere dag wel in de sportschool te vinden en dat laat ze ook wel weten. Op Instagram zie je elke dag wel een verhaal of een normaal bericht voorbij komen. Toch is het voor sommige meiden misschien wel handig, want ze laat af en toe ook zien hoe ze de oefening uitvoert. Daar kan je dan nog wel wat van leren. Voor de mannelijke volgers is dit misschien wat minder interessant. Maar toch krijgt ze die ook nog aan het zweten! Met haar strakke leggings en topjes krijgt ze genoeg aandacht! In haar nieuwe bericht op Instagram gaan mannen én vrouwen los over de outfit van Jade. Ze vinden haar op een Spaanse meid lijken met de mooie rode jurk die ze aanheeft. Wil je alle prachtige foto’s zelf bekijken? Klik dan hier!

Jade Anna restaurant

Wat doet Jade Anna verder in haar leven?

Jade Anna doet naast sociale media niet veel meer qua ‘werk’. Ze verdient vooral aan sponsors op Instagram en TikTok. Dus naast die filmpjes en foto’s maken, heeft ze op zich wel wat tijd over. In deze tijd gaat ze bijvoorbeeld naar de sportschool of thuis een filmpje kijken. Sinds een tijdje heeft ze haar eigen huis met een hond, twee katten en vissen. Het laatste gezelschap wat weleens thuis rondloopt is natuurlijk Kenneth Taylor, speler van Ajax. Verder kan ze ook weleens op vakantie wat meestal gesponsord zal zijn door een bedrijf, dus ze kan niet echt klagen!

Wil je meer zien van Jade Anna? Dat kan op Instagram

Kan je geen genoeg krijgen van de mooie blondine influencer Jade Anna? Neem dan vooral een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier genoeg vakantiekiekjes, sport gerelateerde foto’s en video’s en wat beelden uit haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.