Jade Anna deelt zeldzaam zeer intiem momentje met Kenneth Taylor (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

We horen niet veel over de relatie van Jade Anna en Kenneth Taylor, toch deelt ze nu een intiem inkijkje in hun relatie.

Sinds bekend is dat influencer Jade Anna een relatie heeft met Ajax-speler Kenneth Taylor hebben we nog niet veel van hun relatie kunnen zien. Nu heeft Jade Anna een reeks foto’s gedeeld van haar tripje naar Amerika. Dat zijn niet alleen maar foto’s van de mooie gebouwen en uitzichten die Jade Anna op haar vakantie tegenkomt. Ze deelt namelijk ook een foto waarop een intiem moment te zien is met haar vriend Kenneth Taylor.

Jade Anna

Jade Anna deelt innig moment met Kenneth Taylor

Op de foto is te zien hoe de twee elkaar een innige zoen geven terwijl hun armen om elkaar heen geslagen zijn. De volgers van Jade Anna vinden het in ieder geval leuk om de twee zo samen te zien. Al is het natuurlijk ook jammer dat Jade Anna nu toch écht van de markt is. Wil je de foto zelf bekijken? Klik dan hier.

Jade Anna geniet na break-up met nieuwe boy

Sinds de breakup van Jade Anne met ex Gio Latooy duurde het niet lang voordat de blondine weer bezet was. De geruchten dat ze een relatie had met voetballer Kenneth Taylor gingen al langer rond maar toch duurde het nog even voordat de influencer hun relatie officieel maakte. Het is duidelijk dat Jade Anna een type heeft, ze valt in ieder geval op blonde mannen. Van geheimzinnigheid is nu allang geen sprake meer. Het is duidelijk dat Jade Anna er geen enkele moeite mee heeft om de details van haar relatie met haar volgers op Instagram te delen.

Meer zien van Jade Anna op haar Instagram

Dat Jade Anna nu een relatie heeft betekent niet dat we niet meer kunnen genieten van haar foto’s. Op haar Instagram plaatst ze nog regelmatig leuke kiekjes van zichzelf en haar outfits. Klik hier om de Instagram pagina te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!