Jada Borsato is vader Marco eeuwig dankbaar voor heel bijzondere momenten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato geeft na al het drama nog steeds veel om haar vader Marco Borsato. Dat blijkt uit deze gevoelige Instagram post. 

Marco Borsato staat de laatste maanden vooral bekend vanwege zijn eigen vunzigheid, maar mensen vergeten dat hij ook nog gewoon een vader is. En dat stopt niet, alleen maar omdat hij zichzelf nu in de nesten heeft gewerkt. Ook Jada, zijn dochter, is niet klaar om Marco de rug toe te keren. Dat blijkt wel uit de foto die de zangeres plaatst op haar Instagram. Daaruit blijkt dat ze nog steeds erg veel geeft om haar vader Marco.

Lees ook: Foto: Jada Borsato krijgt hulp van vermomde Marco Borsato in busje
Marco Borsato is nog steeds geliefd bij dochter Jada na gedoe bij The Voice of Holland

Na al het gedoe omtrent het vreemdgaan van haar vader, de mogelijke affaire met Maan de Steewinkel en de geruchten omtrent grensoverschrijdend gedrag bij The Voice en de mogelijke aanklachten die volgen, zou je denken dat Jada helemaal klaar is met haar vader. Niks blijkt minder waar. Jada Borsato is haar vader namelijk erg dankbaar voor alle mooie momenten. Die deelt ze dan ook in haar verhaal op Instagram. Zo deelt Jada het moment dat ze samen met haar vader had in een overvolle Kuip een aantal jaar geleden. Het was een magisch moment voor Jada, die haar vader daar nog steeds dankbaar voor is. Jada zal dit moment dan ook nooit vergeten.

Jada deelt leukste foto van familie en daar staat Marco toch echt op

Ook wanneer Jada gevraagd wordt de leukste foto van haar familie te delen, plaatst ze gewoon een foto met Marco erbij. In haar eigen woorden was de foto een bijzonder moment. Jada kijkt dan ook graag terug naar dit moment. Dat maakt haar namelijk intens gelukkig. De hele familie Borsato gelukkig en vrolijk aan de tafel is natuurlijk, met de kennis van nu, een bijzonder moment. Tijdens het nemen van de foto hadden ze moeilijk kunnen voorspellen wat er allemaal zou gebeuren in de jaren daarna. Anders had de familie Borsato er waarschijnlijk niet zo ontspannen bij gezeten. Op de foto van Jada heeft het hele gezin het nog enorm naar hun zin.

Marco Borsato kust Maan de Steenwinkel enkele meters van zijn dochter vandaan

Jada staat dus nog steeds achter haar vader, maar of dat de juiste beslissing is, dat valt nog te bezien. Haar vader is namelijk niet altijd even braaf geweest in Jada haar bijzijn. Zo zijn er genoeg geruchten te vinden over de beruchte barbecues van team Borsato, waar hij zijn kandidaten van The Voice of Holland voor uitnodigde bij hem thuis. Jada was ook gewoon op die feesten, waar haar vader zich misdroeg. Ook kuste hij Maan in het bijzijn van iedereen, wat ook niet echt hielp met alle geruchten. Dat Jada het nog steeds uithoudt met haar vader en hem steunt is dan ook een klein wonder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!