Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Terwijl de rest van Nederland allemaal aan het klagen is over het slechte weer in Nederland, is Jada Borsato er helemaal klaar voor. Er zijn dit jaar nog maar enkele mooie dagen voorgekomen. Iedereen vraagt zich af waar de zomer toch blijft. Jada maakt haar volgers even goed jaloers. Ze trekt gewoon een heerlijke zomerse outfit aan. Zij is namelijk in het warme Ibiza lekker aan het bakken in de zon. Gelukkig laat ze haar volgers hier dan ook van meegenieten! Ze heeft een prachtige witte doorschijnende broek aan. Daarnaast heeft ze ook alleen nog een piepklein topje aan, met een luchtig blouseje eroverheen. Jada laat er dus geen gras over groeien en geniet erg veel van het leven.

Bekijk de foto van de heerlijke outfit van Jada Borsato hieronder!

Jada Borsato

Jada Borsato maakt Nederland jaloers

Heel Nederland zal wel jaloers zijn op de jonge zangeres. In Ibiza zijn de temperaturen natuurlijk al lekker warm. Jada deelde dan ook dat ze even lekker ging varen rondom het eiland. Niet alleen met het weer maakt de knappe zangeres ons jaloers, maar ook met haar prachtige vormen. Gelukkig laat ze ons dan op zijn minst nog even van haar genieten.

Nog meer zien van Jada Borsato kan op Instagram

Kan jij nou nog steeds geen genoegen krijgen van de knappe zangeres Jada Borsato? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe brunette houdt er overduidelijk van om haar volgers te verwennen. Ze deelt vaak foto’s van zichzelf in weinig kleding. Ze draagt vaak korte rokjes en jurkjes. Haar mannelijke volgers worden dan ook helemaal wild van de zangeres. Daarnaast houdt Jada je natuurlijk ook op de hoogte van haar werkzaamheden als zangeres. Ook geeft ze je zo nu en dan een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!