Is Sandra Beckerman (40) de opvolger van Lilian Marijnissen bij de SP?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De gedreven politica Sandra Beckerman is misschien wel de meest logische keuze om Lilian Marijnissen op te volgen. Dit is waarom!

Sandra Beckerman is de meest logische persoon binnen de SP om naar voren te schuiven als de volgende lijsttrekker. Dat lijkt binnenkort ook te gaan gebruiken. Maar wie is deze charismatische dame en wat zijn haar kwaliteiten?

Wie is Sandra Beckerman eigenlijk?

Sandra Beckerman is een Nederlandse politica, geboren in het mooie Veenendaal op 31 maart 1983. Ze woont tegenwoordig in Groningen, wat het soms lastig maakt met haar werk in de Tweede Kamer. Maar alsnog weet ze dit goed te combineren. Sandra is nu zo’n 6 jaar actief in de Tweede Kamer. Ze is lid van de Socialistische Partij (SP). Sandra heeft een achtergrond in de journalistiek en werkte als verslaggever voordat ze de politiek inging. Ze staat bekend om haar betrokkenheid bij sociale en economische kwesties.

De vriend van Sandra Beckerman

Voor de mannen die dachten nog een kansje te kunnen wagen bij Sandra Beckerman is er toch wat slecht nieuws. De politica is al even samen met haar vriend Bas. Samen zijn ze allebei best wel gedreven en actief in de wereld. Dat zorgt ervoor dat ze veel raakvlakken hebben. En daarmee wordt het toch lastig om daar als buitenstaander nog tussen te komen. Voor de gemiddelde burger natuurlijk wat minder nieuws, maar voor Sandra is het wel fijn dat het al zo lang goed gaat tussen haar en haar vriend.

Zou Sandra Beckerman een geschikte opvolger zijn van Lilian Marijnissen?

Het is lastig te zeggen of Sandra Beckerman een goede lijsttrekker zou zijn. Dat hangt natuurlijk een beetje af van verschillende factoren. Toch zijn er meer dan genoeg redenen te bedenken waarom ze de functie van Lilian Marijnissen best goed zou kunnen uitoefenen. Je hebt natuurlijk de ervaring en deskundigheid van Sandra Beckerman. Ze loopt al even mee in de politiek en dat kan een enorme aanwinst zijn voor de partij. Ze kent alle ins en outs en is op de hoogte van de laatste stand van zaken. Haar betrokkenheid bij relevante vraagstukken en haar vermogen om beleidskwesties te begrijpen kunnen haar geschikt maken als lijsttrekker.

Sandra Beckerman gaat nog zelf de straat op

Wat een geode kwaliteit is voor een lijsttrekker, is dat die persoon dicht bij de mensen blijft staan die op de partij staan. Dat lijkt voor Sandra geen enkel probleem. Ze gaat nog zelf de straat op en blijft actief betrokken bij de problemen van haar achterban. Toen er in de Tweede Kamer een debat gehouden werd over de gaswinning in Groningen, werd Sandra zelfs emotioneel, aangezien ze veel van de mensen die dat beïnvloed, ook zelf persoonlijk kent. Sandra is bij de kiezers van de SP in ieder geval enorm geliefd. Als Lilian er  mee stopt, dan hoeven ze in ieder geval niet heel erg lang te zoeken naar een vervanger. Daarbij is Sandra Beckerman ook leuk om te zien, dus daar hoeft de partij in ieder geval niet op achteruit te gaan.

Wil je meer zien van Sandra Beckerman? Houd Instagram in de gaten

Mocht je Sandra Beckerman nou een interessante dame vinden en meer van haar willen zien en haar een beetje willen volgen, dan biedt Instagram uitkomst. Op haar eigen Instagram pagina plaatst Sandra namelijk de leukste updates uit haar leven.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.