Is OG3NE een drieling?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De drie bekende zusjes van meidengroep OG3NE lijken zo veel op elkaar dat de meeste mensen geloven dat ze een drieling zijn. Maar is dat ook zo?

Hoewel je wel zou denken dat de drie zusjes van meidengroep OG3NE (Lisa, Amy en Shelley) een drieling zijn, omdat ze zo veel op elkaar lijken qua gedrag, blijkt dat dus helemaal niet waar te zijn. Wel zijn Amy en Shelley een tweeling. Die zijn echt net vier handen op één buik. Lisa is weer de oudste van de drie. Dat merk je ook wel aan haar doen en laten. Ze komt altijd wat volwassener over dan haar zusjes. Wat de verschillen zijn tussen de zusjes staat hieronder nog even kort omschreven.

Lees ook: FOTO: Amy Vol van OG3NE rekent af met filters
Lisa Vol is het oudste OG3NE zusje en weer single!

Lisa is de oudste van de drie zusjes van de meidengroep. Dat betekent dat ze meestal het meest verstandig over komt en het meest volwassen. Ook heeft ze het langste van de drie zusjes een relaties gehad. Inmiddels is de prachtige, blonde zangeres wel weer single. Misschien dat ze haar jongere zusjes op pad kan sturen om een nieuwe man voor haar te zoeken, die zijn daar wel goed in met hun spontane houding. Niet dat Lisa geen spontane meid is, maar toch komt ze wat doordachter over dan haar jongere zusjes. Genoeg charmes heeft de beeldschone blondine wel, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat ze weer aan de man zit.
Amy Vol plaatst altijd wel een leuke foto

Amy is de eerste helft van de tweeling en het meest spontane van de drie zusjes. Ze is altijd wel in voor iets leuks en haar gedachten schieten dan ook van links naar rechts. Net als haar zusjes is Amy ook een knappe verschijning en kan ze briljant zingen. In tegenstelling tot haar zussen is Amy van de drie zangeressen van OG3NE het meest actief op social media. Ze plaatst altijd wel een leuke foto en weet het dan voor elkaar te krijgen er geweldig uit te zien. Daar hoeft ze dan ook niet zo veel voor te doen. Zelfs als ze nonchalant tegen een muur leunt, weet Amy het nog voor elkaar te krijgen er prachtig uit te zien.
Shelley Vol is de stille kracht achter OG3NE

Shelley is het minst opvallende van de drie zusjes. Ze is de andere helft van de tweeling en heeft zich altijd een beetje op de achtergrond gehouden. Als Shelley dan iets zegt komt het wel meteen over. Ze is dan ook de stille kracht van het trio en misschien wel de beste zangeres onder de zusjes. Ook heeft ze vorig jaar flink wat gewicht verloren, wat natuurlijk heel knap is. Shelley ziet er net als haar zusjes fenomenaal goed uit en is altijd in voor een feestje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!