Is Kylie Jenner zwanger van tweede kindje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner zwanger?

Fans van de Instagram-grootheid weten het zeker: Kylie (22) is zwanger van haar tweede kindje!

Kylie opgenomen in het ziekenhuis

Het gaat niet al te lekker met onze Kylie. De brunette werd kort geleden opgenomen in het ziekenhuis wegens een ‘ernstige griep’ volgens TMZ. Hierdoor moest de jongste Kardashian telg zelfs haar midweekje Milaan afzeggen, waar ze haar nieuwe make-up spulletjes zou gaan onthullen. In haar plaats stuurde ze een aantal ‘goede vriendinnen’.

Ja, dááág

De fans van Kylie trappen echter niet in dit, volgens hen, ‘slappe excuus’. Zij denken zeker te weten dat Kylie geen griep heeft, maar zwanger is van haar tweede kindje. Waarom ze daar zo zeker van zijn? De vorige keer dat Kylie een groot evenement afzegde en haar friends stuurde, was ze zwanger van dochtertje Stormi. Bovendien werd Kylie tijdens haar vorige zwangerschap ook al opgenomen in het ziekenhuis wegens griepverschijnselen.

Zou het dan écht zo zijn?

Zo nieuwsgierig als we zijn, hebben we natuurlijk ook even een kijkje op het Instagram account van Kylie genomen. En we moeten toegeven: ze post wel verdacht weinig foto’s waar haar buik op te zien is:

Als ze maar weer in shape komt

Mocht Kylie zwanger zijn van spruit nummer twee, zijn wij natuurlijk erg blij voor deze Kardashian. We hopen echter wel dat Kylie na de (eventuele) zwangerschap weer terug in shape komt, zodat we weer als vanouds van deze MILF kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!