Is Kylie Jenner zwanger van tweede kindje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner zwanger?

Fans van de Instagram-grootheid weten het zeker: Kylie (22) is zwanger van haar tweede kindje!

Kylie opgenomen in het ziekenhuis

Het gaat niet al te lekker met onze Kylie. De brunette werd kort geleden opgenomen in het ziekenhuis wegens een ‘ernstige griep’ volgens TMZ. Hierdoor moest de jongste Kardashian telg zelfs haar midweekje Milaan afzeggen, waar ze haar nieuwe make-up spulletjes zou gaan onthullen. In haar plaats stuurde ze een aantal ‘goede vriendinnen’.

Ja, dááág

De fans van Kylie trappen echter niet in dit, volgens hen, ‘slappe excuus’. Zij denken zeker te weten dat Kylie geen griep heeft, maar zwanger is van haar tweede kindje. Waarom ze daar zo zeker van zijn? De vorige keer dat Kylie een groot evenement afzegde en haar friends stuurde, was ze zwanger van dochtertje Stormi. Bovendien werd Kylie tijdens haar vorige zwangerschap ook al opgenomen in het ziekenhuis wegens griepverschijnselen.

Zou het dan écht zo zijn?

Zo nieuwsgierig als we zijn, hebben we natuurlijk ook even een kijkje op het Instagram account van Kylie genomen. En we moeten toegeven: ze post wel verdacht weinig foto’s waar haar buik op te zien is:

Als ze maar weer in shape komt

Mocht Kylie zwanger zijn van spruit nummer twee, zijn wij natuurlijk erg blij voor deze Kardashian. We hopen echter wel dat Kylie na de (eventuele) zwangerschap weer terug in shape komt, zodat we weer als vanouds van deze MILF kunnen genieten.

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten