Is Kylie Jenner zwanger van tweede kindje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner zwanger?

Fans van de Instagram-grootheid weten het zeker: Kylie (22) is zwanger van haar tweede kindje!

Kylie opgenomen in het ziekenhuis

Het gaat niet al te lekker met onze Kylie. De brunette werd kort geleden opgenomen in het ziekenhuis wegens een ‘ernstige griep’ volgens TMZ. Hierdoor moest de jongste Kardashian telg zelfs haar midweekje Milaan afzeggen, waar ze haar nieuwe make-up spulletjes zou gaan onthullen. In haar plaats stuurde ze een aantal ‘goede vriendinnen’.

Ja, dááág

De fans van Kylie trappen echter niet in dit, volgens hen, ‘slappe excuus’. Zij denken zeker te weten dat Kylie geen griep heeft, maar zwanger is van haar tweede kindje. Waarom ze daar zo zeker van zijn? De vorige keer dat Kylie een groot evenement afzegde en haar friends stuurde, was ze zwanger van dochtertje Stormi. Bovendien werd Kylie tijdens haar vorige zwangerschap ook al opgenomen in het ziekenhuis wegens griepverschijnselen.

Zou het dan écht zo zijn?

Zo nieuwsgierig als we zijn, hebben we natuurlijk ook even een kijkje op het Instagram account van Kylie genomen. En we moeten toegeven: ze post wel verdacht weinig foto’s waar haar buik op te zien is:

Als ze maar weer in shape komt

Mocht Kylie zwanger zijn van spruit nummer twee, zijn wij natuurlijk erg blij voor deze Kardashian. We hopen echter wel dat Kylie na de (eventuele) zwangerschap weer terug in shape komt, zodat we weer als vanouds van deze MILF kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.