Is Kylie Jenner zwanger van tweede kindje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kylie Jenner zwanger?

Fans van de Instagram-grootheid weten het zeker: Kylie (22) is zwanger van haar tweede kindje!

Kylie opgenomen in het ziekenhuis

Het gaat niet al te lekker met onze Kylie. De brunette werd kort geleden opgenomen in het ziekenhuis wegens een ‘ernstige griep’ volgens TMZ. Hierdoor moest de jongste Kardashian telg zelfs haar midweekje Milaan afzeggen, waar ze haar nieuwe make-up spulletjes zou gaan onthullen. In haar plaats stuurde ze een aantal ‘goede vriendinnen’.

Ja, dááág

De fans van Kylie trappen echter niet in dit, volgens hen, ‘slappe excuus’. Zij denken zeker te weten dat Kylie geen griep heeft, maar zwanger is van haar tweede kindje. Waarom ze daar zo zeker van zijn? De vorige keer dat Kylie een groot evenement afzegde en haar friends stuurde, was ze zwanger van dochtertje Stormi. Bovendien werd Kylie tijdens haar vorige zwangerschap ook al opgenomen in het ziekenhuis wegens griepverschijnselen.

Zou het dan écht zo zijn?

Zo nieuwsgierig als we zijn, hebben we natuurlijk ook even een kijkje op het Instagram account van Kylie genomen. En we moeten toegeven: ze post wel verdacht weinig foto’s waar haar buik op te zien is:

Als ze maar weer in shape komt

Mocht Kylie zwanger zijn van spruit nummer twee, zijn wij natuurlijk erg blij voor deze Kardashian. We hopen echter wel dat Kylie na de (eventuele) zwangerschap weer terug in shape komt, zodat we weer als vanouds van deze MILF kunnen genieten.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten