Iris doet het nog steeds op z’n Hondjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leven van Iris Hond werd flink door elkaar gehusseld door Marco Borsato. Nadat de pianiste een klein uitstapje maakte om op een Italiaanse toeter te blazen, heeft die tijd de nodige sporen achtergelaten. Met andere woorden: Marco ging een tijdje hard onder háár riem, maar wordt het nu niet eens tijd om Iris een hart onder de riem te steken? 

Hoewel de affaire volgens de Nederlandstalige zanger zich jaren geleden afspeelde, kwam de affaire-mededeling van Borsato voor Iris Hond op een onhandig moment. Ze zat destijds namelijk midden in haar theatertour. Dan kun je maar van geluk spreken dat muziek ook je uitlaatklep is in moeilijke tijden.

Hard onder de riem

En als je midden in je hoogtepunt van je loopbaanjaar zit, dan zit je niet te wachten om die tijd opnieuw te laten afspelen. Toch zullen haar gedachtes toch vast teruggegaan zijn naar de tijd dat Marco haar een hard(e) onder de riem stak. Dat Iris geen piano nodig had om toch vleugel(s) te hebben om vervolgens te zien hoe jouw hartendief terug de Blaricumse villa indook.

Lees ook: Marco deed het met Iris Hond

Daar stelde Marco dan zijn inmiddels ex-vrouw Leontine Borsato gerust dat hij en Iris simpelweg een paar toonladders hebben bewandeld in plaats van elkaars gevoelige snaren aanraakte. In dezen is het dus niet louter Iris die hard onder de riem genaaid werd. Sterker nog: hoewel de situaties volledig anders zijn, zitten Leontine en Iris alsnog in hetzelfde schuitje.

Hart onder de riem

Maar goed: heeft Iris op dit moment een hart onder haar riem nodig? Kan ze niet beter bij Leontine aankloppen, een flesje Rood opentrekken en for old times sake verhalen uit hun verleden uitwisselen?

Lees ook: #TBT met Leontine Borsato

Het zal ongetwijfeld een leuk scenario op volgen – zie jij de headlines in Telegraaf en RTL Boulevard ook al voor je? – al lijkt het er eerder op dat de twee dames striemend hard met elkaar op de vuist gaan. Maar goed: nadat de serie Nikita gestopt is, heeft de internationale tv wel weer behoefte aan een paar powervrouwen die elke tegenstander tot moes slaan.

Toch nog gevuld

Aan de andere kant: gooi één blik in de concertzalen van de shows van Iris Hond en je weet dat zij waarschijnlijk niet eens meer zal blaffen naar het voorval van tien jaar geleden. Hond merkte zelf dat er een ander soort publiek naar haar shows komt, vertelde ze onlangs aan Nu.nl. ‘Door het programma kennen mensen mij nu ook op een persoonlijke manier. Daardoor komen er nu ook meer vrouwen naar mijn shows. Dat vind ik fantastisch’.

Lees ook: Marco Borsato & De 12 Affaires

Haar komende shows – Iris geeft van 13 tot 20 juni avondvullende shows in het Concertgebouw in Amsterdam, iets wat nog geen artiest deed – is daar wellicht een logisch gevolg van. Marco Borsato lijkt uit haar beeld verdwenen, na 12 dates kwam Iris tot de conclusie dat ze de broek beter zelf aan kon houden waardoor niet Marco, maar zij (de zalen) vult. Iris trekt zich dus weinig aan van alle commotie en doet het leven nog steeds op z’n Hondjes. Chappeau!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!