Irene Schouten is de mooiste sportvrouw van Nederland dankzij deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten is uitgeroepen voor Mooiste Sportvrouw van Nederland! En dat heeft FHM niet zonder reden gedaan. Hier wat prachtige foto’s van de sportvrouw om te bewijzen dat ze écht de aller knapste is.

Het is weer een van de leukste weken van het jaar want de FHM awards zijn uitgereikt. Dat betekent heel veel mooie shoots met de knapste dames uit Nederland. Tijdens de uitreikingsavond zijn alle genomineerden helemaal opgedoft en trekken ze hun mooiste jurk aan. Want iedereen wil natuurlijk een plekje in de top 500. De FHM awards staan voor ‘For Him Magazine’ en elk jaar wordt er een lijst gemaakt met de knapste 500 vrouwen. Deze mogen dan allemaal in het speciale magazine zodat iedereen de mooiste vrouwen van Nederland kan bewonderen. En daar hoort Irene Schouten natuurlijk bij!

Irene Schouten neemt FHM award in ontvangst

Sinds Irene Schouten als schaatsster de top domineert is er niet meer om de knappe blondine heen te denken. Tijdens alle wedstrijden en de Olympische Spelen zat iedereen letterlijk aan de buis gekluisterd om te kijken naar Irene. Met zulke topprestaties is het dan ook geen verassing dat de blondine wordt uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van 2022. Zelf geeft FHM aan dat het voor hun ook niet zo’n moeilijke keuze was dit jaar. Je zou denken van wel want Jutta Leerdam en Suzanne Schulting mogen er ook zeker zijn. Als verklaring van hun keuze zegt FHM: ”Als je drie gouden plakken pakt op de Olympische Spelen (meest succesvolle Nederlandse Olympiër ooit) en ook nog eens zo spontaan, leuk en gezellig bent én er fantastisch uitziet, dan is er maar winnares mogelijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Lees ook: De drie mooiste foto’s van drievoudig winnares Irene Schouten

Irene Schouten hoe we haar het beste kennen

Om even te laten zien waarom Irene Schouten deze prijs wint zijn hier nog wat mooie foto’s van de blondine. Natuurlijk is onderstaande foto hoe we Irene het beste kennen. In haar mega strakke schaatspakje. Het liefst in het oranje want dat betekent een internationale wedstrijd. Het enige jammere aan de schaatspakjes zijn dat ze ook een kapje hebben waardoor we niet naar Irene haar blonde lokken kunnen kijken. Al maakt het feit dat het pakje Irene haar lichaam goed laat uitkomen al veel goed. Misschien zien we Irene zo wel het allerliefst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten opgedoft in galajurk

De blondine Irene Schouten heeft ook nog een druk leven als influencer naast haar sportcarrière. Hiervoor verschijnt ze dan niet altijd in een schaatspakje maar trekt ze een mooie jurk aan zoals op onderstaande foto. We zien Irene samen met een andere schaatsheld: Kjeld Nuis. De twee mochten een award uitreiken op de Musical Awards. Hiervoor heeft Irene een lange witte jurk aangetrokken met bruine strepen. De jurk laat alle kwaliteiten van Irene goed uitkomen. De haren van Irene Schouten zitten helemaal in de krul, weer eens wat anders dan het strakke staartje onder het schaatspakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..