De drie mooiste foto’s van drievoudig winnares Irene Schouten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Irene Schouten heeft op de Olympische Winterspelen haar derde gouden medaille gewonnen. En voor elke gouden medaille heeft ze een net zo mooie foto op haar Instagram staan. 

Het is geen geheim dat Irene Schouten een ongelooflijk talent is als het op schaatsen aankomt. Met drie gouden medailles vertrekt ze terug naar Nederland. En dat is natuurlijk een geweldige prestatie. Er zijn maar weinig mensen die kunnen bereiken wat Irene voor elkaar heeft gekregen. Maar dat is zeker niet het enige talent van Irene Schouten. Zo is ze namelijk ok hartstikke goed in het maken van prachtige foto’s van zichzelf. En dat feit is zeker niet onopgemerkt gebleven bij haar volgers die al lange tijd de mooie foto’s van de beeldschone schaatsster mogen aanschouwen. Van alle foto’s van Irene steken er natuurlijk een aantal bovenuit. Dus voor elke gouden medaille die Irene won op de Olympische Winterspelen, volgt hier een net zo indrukwekkende foto die Irene op haar Instagram feed plaatste.

Lees ook: Bloedfanatieke Suzanne Schulting zwijgt over rivaal Irene Schouten: ‘niets mee te maken’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

De zwoele blik van Irene Schouten

Irene trekt op het ijs meestal een hele serieuze blik, maar ze kan ook een hele zwoele blik trekken. Dat blijkt wel op deze foto. Irene kijkt je tot diep in je ziel aan en weet je te betoveren met haar indringende blik. Alles aan Irene is perfect op de foto. Van haar naturel look met net genoeg make-up om nog verleidelijk over te komen, tot de blik in haar ogen waarmee ze de kijker intiem weet aan te staren. Het is onmogelijk om objectief naar de foto van Irene te kijken. Iedereen die de foto ziet kan niet anders dan het er over eens zijn dat Irene de prefecte vrouw is. Want waar vind je nog een vrouw met zoveel talent, zo’n goed lichaam en zo’n verleidelijke blik? Het lijkt alsof Irene een van de laatste van haar soort is, dus zal ze gekoesterd moeten worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Deze foto laat zien hoe lenig Irene Schouten eigenlijk is

Als sporter is Irene Schouten natuurlijk enorm goed in vorm, maar hoe lenig ze eigenlijk is dat krijg je meestal niet mee. Maar in onderstaande foto wordt in één keer duidelijk hoe lenig Irene nu eigenlijk is. En die demonstratie van haar lenigheid ziet er bijzonder goed uit. De foto is een feestje voor haar volgers die intens genieten van de foto die Irene op haar Instagram plaatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

De prachtige lach van Irene Schouten

Een van de kwaliteiten van Irene Schouten die meestal wat meer verborgen blijft is haar prachtige lach. Die zie je meestal niet, omdat Irene altijd zo serieus kijkt als ze op het ijs staat. Maar als de koude Irene iets meer ontdooid, dan komt haar prachtige lach tevoorschijn. En dat is het moment dat al haar volgers smelten. Want de lach van Irene Schouten is er wel een om rekening mee te houden. als Irene lacht, dan voel je gelijk jezelf blijer worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..