Ingezeepte Lies Zhara deelt foto vanuit douche

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara maakt het erg bont op haar Instagram door een foto te delen terwijl ze onder de douche staat. De blondine is zelfs volledig ingezeept.

Lies Zhara maakt foto terwijl ze onder de douche staat

De influencer Lies Zhara maakt al langer duidelijk op haar Instagram dat ze er niet vies van is om alles van zichzelf te delen. Dit geldt op zowel mentaal als fysiek gebied, want het maakt Lies Zhara allemaal niks uit. De blondine deelt gewoon graag alles met haar volgers, al is het een keer een slechte dag of een wat meer bedekte foto. Normaliter plaatst Lies Zhara namelijk voornamelijk foto’s en video’s waar alles van haar goed te zien is. Wel draagt de blondine vaak wat meer loszittende kleren die dan weer in tegenstelling staan tot de strakke pakjes die ze ook vaak aantrekt. Op onderstaande foto besloot Lies er in ieder geval voor te kiezen helemaal geen kleding aan te doen. Niet gek natuurlijk, want ze staat onder haar douche. Dat zou met kleren aan een beetje gek worden. Wel moet Lies Zhara goed oppassen dat ze niet te veel filmt of fotografeert met haar telefoon, want dat kan misgaan onder de douche. Op onderstaande foto valt het allemaal nog wel mee, al is Lies haar bovenlichaam wel te zien. De blondine schrijft het heerlijk te vinden na een lange dag om onder de douche te staan. Het is opvallend dat Lies Zhara haar lange blonde lokken vast heeft op haar hoofd en de douchekop erg laag staat. De blondine wil dus geen natte haren.

Lies Zhara onder de douche

Lies Zhara blijkt net zo’n knappe dubbelganger te hebben

Iedereen denkt dat Lies Zhara een erg bijzonder type meisje is die je niet snel weer zou zien. Met haar lange blonde lokken en soms bijzondere kledingstijl is ze uniek in haar soort. Toch blijkt iedereen dat helemaal verkeerd te hebben gedacht over Lies Zhara. Op Lies Zhara haar Instagram account deelt ze namelijk onderstaande video. Hierop is Lies Zhara te zien in een spijkerbroek met blauw shirtje en lange loshangende blonde haren. Ook draagt ze grijze sneakers. En dan komt plotseling een ware dubbelganger van Lies Zhara in beeld gedanst. De vriendin heeft precies een zelfde kleur blauwe trui aan, met een spijkerbroek en grijze sneakers. Ook heeft de dubbelganger lange blonde lokken en een vergelijkbaar gezicht. Het is bijna bizar hoeveel de twee op elkaar lijken. Ook schrijft Lies Zhara dat de outfit niet vooraf is afgesproken, dus dat is nog veel toevalliger.

Lees ook: Foto: Lies Zhara puilt volledig uit veel te klein topje

Lies Zhara maakt mannelijke volgers boos met auto video

Normaliter valt Lies Zhara erg goed in de smaak bij haar mannelijke volgers. Dit keer was dat echter niet het geval door onderstaande video. Hier doet Lies Zhara namelijk alsof ze keihard wegrijdt en scheurt in een hele dure auto. Er is te zien dat Lies instapt, dan een kleine knip en dan wordt er weggereden. Alle mannelijke volgers reageren boos dat duidelijk is te zien dat het niet Lies Zhara is die wegscheurt, maar iemand anders.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!