Foto: Lies Zhara puilt volledig uit veel te klein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou niet snel medelijden met een kledingstuk hebben, maar dit piepkleine topje van Lies Zhara moet wel heel hard werken haar ‘vriendinnen’ te bedwingen.

Er gaat bijna geen dag voorbij dat Lies Zhara haar fans niet versteld doet staan. Iedere keer weet de bloedhete blondine je namelijk weer te verassen. Of het nou met de verleidelijkste poses is of het allerkleinste kledingstuk, onze mond valt keer op keer weer open. Zo ook dit fantastische plaatje. Lies heeft natuurlijk al lang en breed bewezen dat ze een spectaculaire borstpartij heeft, maar in dit hitsige plaatje laat ze wel heel veel zien…

Lies Zhara knapt bijna uit piepklein topje op bed

Fans van Lies Zhara zijn weer door het dolle heen. De 22-jarige schoonheid verwent haar volgers namelijk weer met een stel bloedhete slaapkamer kiekjes, maar deze keer maakt ze het wel heel spannend. Waar je normaliter iets van een shirtje zou verwachten probeert Lies het deze keer vol te houden met een werkelijk piepklein topje! En dat stukje stof heeft het zwaar. Lies haar aanzienlijke boezem is namelijk veel te royaal voor dit minuscule topje! Ons hoor je niet verre van klagen. We krijgen namelijk een overheerlijke dosis van Lies haar spectaculaire lijf. Je kan echt alles zien! En wie wordt daar nou niet blij van? Lies haar fans zijn in ieder geval door het dolle heen van de diepe inkijk in het barstende topje. En anders wij wel!

Lies Zhara onthult slaapkamergedrag

En om haar volgers nog gelukkiger te maken plaatste Lies Zhara niet één, maar twee foto’s in het bloedhete topje! En als kers op de taart kiest Lies voor een onthullende close-up shot. Waar het eerste plaatje namelijk nog iets van afstand had geeft deze gedetailleerde shot echt al Lies haar geheimen weg. Zo schrijft ze erbij dat ze al de hele dag in het pikante setje in bed heeft gelegen. Maar ondanks het kijkje in haar slaapkamergedrag trekt het puilende topje toch je meeste aandacht. Het tweede kiekje neemt ze namelijk van zo dichtbij dat je nog nét haar topje kan zien. Maar wees niet bang, je kan nog steeds optimaal meegenieten van haar spectaculaire inkijk. Lies snapt natuurlijk waar haar volgers blij van worden. En blij worden we zeker van dit setje vurige foto’s!

Lies Zhara kruipt zonder kleding tussen de lakens in intieme fotoshoot

Nou geeft Lies Zhara de laatste tijd wel meer intieme kijkjes in haar slaapkamer. Recent plaatste ze zelfs een hele fotoshoot tussen de lakens! Of nou ja, Lies kruipt tussen de lakens, wij kijken toe. En zo realistisch komt het zeker over want Lies slaat zowaar alle kleding over! Volledig onbedekt poseert Lies voor de foto, met het dekbed strategisch geplaatst om de foto’s nog een beetje beschaafd te houden. Toch blijven de kiekjes flink heet. Wij kunnen ons hart amper in toom houden! Kijk alleen het eerste pareltje maar. Lies leest ontspannen een boekje terwijl ze zonder kleding in bed ligt. En wij mogen alles zien! Ook de foto waarin Lies sensueel haar benen omhoog gooit laat ons flink watertanden. En kers op de taart: foto vijf toont Lies van voren zonder ondergoed…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?