Inge Schrama-drama voor ‘nieuwe Sjors’ (POLL)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sjors GTST Melissa Drost Inge Schrama

Er hangt een depressiewolk boven het Goede Tijden, Slechte Tijden-karakter Sjors Langeveld. Wie deze behekste rol invult krijgt vroeg of laat te maken met een negatieve periode.

Eerst eiste ‘Sjors’ haar eerste slachtoffer in Inge Schrama, en ook Melissa Drost gooide dankzij dit op het oog onschuldige meisje bijna de handdoek in de ring…

Joker

Inge Schrama speelde ruim 15 jaar de rol van Sjors. De 33-jarige actrice kwam in een burn-out te recht, en moest een tijdje afkicken van dit verraderlijke personage. Sjors is namelijk een typisch gevalletje ‘stille wateren, diepe gronden’: haar moeder is een moordenaar, haar vader werd geëlektrocuteerd, ze kreeg een miskraam… Zie dat maar eens te verwerken, zeker als je zo diep in je rol zit als Inge.

Inge is overigens niet de enige actrice of acteur die bijna kopje-onder in haar rol ging. Alle acteurs die Batman’s Joker speelden kregen ook psychisch last van het vertolken van zo’n verknipt karakter. Het is dus logisch dat Inge uiteindelijk even pauze moest nemen.

Afkickverschijnselen

Inge ging een tijdje in een rustoord zitten. Even afkicken van Sjors. We moesten toen op onze beurt óók allemaal afkicken. Van Inge! We beseften ineens hoe veel geluk we al die tijd gehad hebben met haar mooie verschijning.

Nog vóór ze vervangen was, hadden de kijkers voor zichzelf al besloten dat haar stand-in sowieso niet knap, leuk en talentvol genoeg zou zijn. Inval-actrice Melissa Drost, die slechts één dag van tevoren hoorde dat ze de ‘nieuwe’ Sjors was, stond dus eigenlijk al 10-0 achter voor ze begon…

Ondankbare taak

Die arme Melissa gaf onlangs in een interview met Flair aan dat ook zij last kreeg van ‘Sjors’. Niet pas na 15 jaar, maar al in haar eerste week! De commentaren van trouwe fans en boze Twitteraars waren namelijk niet mals. Ze werd langs een Inge-vormige meetlat gelegd. En dat is voor de meeste vrouwen écht geen eerlijke vergelijking.

Men vond Melissa’s stem irritant, haar houding zou arrogant overkomen en ook qua uiterlijk kon ze niet tippen aan haar voorganger. Melissa, die zelf ‘gewoon’ uitermate mooi is, ging het bijna geloven: “misschien ben ik in vergelijking met Inge ook een trol”. Het was een ontzettend lastige tijd, waarin ze constant aan zichzelf twijfelde.

Toch liet de blonde actrice zich niet uit het veld slaan: ze nam het ondankbare stokje tijdelijk, en later definitief over. We zijn nu twee jaar verder, en ze staat nog steeds haar vrouwtje als Sjors. Inge wie?

Wie van de twee?

We hebben nu geconcludeerd dat beide vrouwen op hun eigen manier een goede invulling gegeven hebben aan die dekselse ‘Sjors’. Einde discussie? Dat zou te makkelijk zijn! Nee, dit duivelse dilemma gaan we, hoe pijnlijk voor beide partijen ook, toch nog even nieuw leven inblazen.

Wie is jouw Sjors? Melissa Drost of Inge Schrama?

[forminator_poll id=”51991″]

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een soort teaser voor een nieuw...

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...