Slapend rijk worden met werken bij ING

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat zou jij doen als je nooit meer hoeft te werken voor je centen? Voor een paar honderd ING-medewerkers wordt deze droom gewoon werkelijkheid. Die mogen sinds begin van het jaar onbeperkt vrij nemen en krijgen daar hetzelfde salaris voor als de full-timers. Maar wat moet je in hemelsnaam doen met al die vrije tijd?

Het hele jaar door mogen de ING-werknemers vrij nemen. Onbeperkt, wanneer ze willen. Tenminste, wel in overleg met hun team en leidinggevende. Want de ING is natuurlijk, in hun eigen woorden, geen gekke Henkie. Toch meer vrije tijd klinkt best goed. Maar waarom zou je als baas gelukkiger worden van werknemers die nauwelijks op de werkvloer verschijnen?

Do your thing

Het doel is om effectiever te werken tijdens de kantooruren, maar het is natuurlijk een stuk aantrekkelijker om flink te investeren in je vrije tijd. Maar wat als je alle bungeejump-lessen en salsa workshops hebt gehad? Wat blijft er dan nog over om te doen met je vrije tijd?

Lekker hobbyen

ING zelf heeft het antwoord al: doe wat je het liefste doet. Hun nieuwe bedrijfsplan past goed bij hun nieuwe campagne over lekker je eigen gang mogen gaan. En die campagne geeft je goede ideeën over hoe je al deze nieuwe vrije tijd in kan gaan zetten. Één ding is zeker, consequent zijn ze wel bij de ING.

Zo kun je eindelijk je jongensdromen waarmaken. Of een ander idee uit de video: zoen gewoon een vrouw in de bus. Weet je wat? Doe eens écht gek en zoen gewoon alle vrouwen in alle bussen. Je hebt toch genoeg tijd om het te doen. En de berg straatverboden die volgen? Die koop je gewoon af met je loon van ING, waar je nog steeds nog niet gewerkt hebt.

Op ‘de bank’ chillen

Waarom zou je alleen in dienst bij ING blijven? In je vrije tijd kun je dan heerlijk solliciteren bij elke andere banken. Ook neem je een baan bij de Belastingdienst erbij, die (toevallig?) hetzelfde motto als dit ING-beleid: Leuker kun je het niet maken, wel makkelijker.

 

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten