Influencer Sean Demmers maakt stiekem extreem smakelijke foto’s van Lies Zhara op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Lies Zhara wordt door haar stiekeme vriend Sean Demmers vastgelegd op hele interessante beelden..

Lies Zhara doet geheimzinnig over liefdesleven

De knappe Lies Zhara is veel in de media geweest het afgelopen jaar. De blondine is dan ook een succesvolle Influencer en ze verleidt iedereen met haar lange blonde lokken. Nu zijn er natuurlijk genoeg mannen die in de rij staan voor Lies Zhara, maar wie zal haar hart nou toch gaan veroveren? Een lange tijd dachten mensen dat de influencer samen was met Glenn Fontein, want de twee gingen op vele tripjes samen. Zo poseerde Glenn met het hondje van Lies en maakten ze meerdere video’s samen waar ze elkaars kleren aantrokken. Waarschijnlijk zijn de twee kort samen geweest, maar nu is Glenn waarschijnlijk samen met MD Emma. Dat betekent dat Lies Zhara weer een nieuw liefje moest vinden en dat lijkt haar goed gelukt te zijn. Zo verschijnen er steeds meer foto’s met een specifieke jongen en dat is Sean Demmers. Sean is influencer, producer en ook acteur. Hij gaat veel om met andere influencers dus Lies en hij bevinden zich in hetzelfde wereldje.

Lies Zhara met mogelijke vriend op vakantie

Lies Zhara poseert in de zon met vrijwel niks aan

Het begint op te vallen dat Lies Zhara zoveel tijd met Sean Demmers doorbrengt door hun gezamenlijke vakanties. Zo zijn Lies en Sean helemaal afgereisd naar het tropische Curaçao, en dat doe je niet zomaar met iedereen. Wellicht zijn de twee wel dolverliefd op elkaar en laten ze het nu stukje voor stukje aan de wereld weten. Zo heeft Lies Zhara ook nog een andere bekende vriendin op het eiland, want Marijn Kuipers is ook op het tropische eiland te bekennen. De dames hebben samen afgesproken voor een van de drukste dagen van het jaar in Curaçao; Fuik. Tijdens dit event gaan heel veel mensen met veel alcohol met boten de zee op. Hier zitten alle boten en andere drijvende attributen aan elkaar vast en het feest barst los. Lies Zhara leek er ontzettend veel zin in te hebben om samen met Sean te gaan feesten. Op onderstaande foto is het vermoedelijke koppel te zien en ze schrijven erbij dat ze goed hebben genoten. Ook plaatst Lies Zhara nog meer prachtige foto’s van zichzelf in het helderblauwe water en die zijn vast genomen door Sean.

Bekijk de foto’s op Lies Zhara haar Instagram.

Lies Zhara met Sean Demmers

Lies Zhara deelt vakantiebeelden

Lies Zhara laat volgers schrikken met extreme inpaksessie

Uiteraard moet er voor een vakantie ook koffers worden ingepakt en dat neemt influencer Lies Zhara heel erg serieus. Natuurlijk is een tropische bestemming hét moment om foto’s te maken voor op Instagram, dus er moeten veel verschillende outfits mee naar bestemming. Je zou denken dat je naar een warme bestemming niet super veel mee hoeft naast bikini’s, maar Lies Zhara gaat juist voor extreem veel spullen. Zo komen er op de inpakvideo maar liefst drie gigantische toilettassen voorbij. Verder worden er twee grote koffers helemaal volgepropt door de blondine. De verwachting is dat er dus heel wat mooie outfits voorbij gaan komen op Lies Zhara haar vakantie.

Bekijk de inpakvideo hier. 

Bekijk meer Lies Zhara op Instagram

Lies is als influencer natuurlijk ontzettend actief op Instagram. Voor nóg meer fijne plaatjes van deze blondine raden we je dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.