Influencer Juultje Tieleman laat haar kanonnen bijna ontsnappen op zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft erg zin in de zomer. Ze deelt dan ook een foto wanneer haar kanonnen niet meer goed in haar topje zitten!

Influencer Juultje Tieleman heeft ons weer mooie beelden op Instagram gegeven. Aangezien de zomer nog niet heel actief is dit jaar, wilde de blondine ons er wel voor klaarmaken. Zij is in ieder geval al helemaal klaar voor de zon. Op de foto vallen haar kanonnen nog net niet uit het topje. Het scheelt echt niks! Deze outfit heeft ze ook als sponsor gekregen, want is de beschrijving laat ze weten van welk bedrijf het afkomt. Ik denk dat er wel mensen zijn die hierdoor denken dat dit best mooie en goede topjes zijn en deze ook wel willen halen. Nou, Juultje geeft ons weer wat lekkere zomerse gedachtes en ik denk dat iedereen daar nu ook wel aan toe is ondertussen! Dus zon, kom snel!

Bekijk de foto’s hier zelf!

Juultje foto

Juultje Tieleman wordt steeds bekender

Het aantal volgers van de Nederlandse influencer Juultje Tieleman gaat steeds verder en sneller omhoog. Ze blijft maar interessantere berichten plaatsen, waardoor mensen toch een kijkje willen gaan nemen en op de volg knop drukken. Het is natuurlijk een slimme manier om zulke berichten te plaatsen, want dit trekt wel aandacht. Het zal alleen niet voor iedereen weggelegd zijn om het op deze manier te doen. Ook vragen mensen zich af of dit soort content wel op Instagram thuis hoort. Sommigen vinden toch dat er iets te weinig kleding is te zien en dat dit niet kan.

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram

Wil jij het leven van de blondine Juultje Tieleman ook volgen? Ze plaatst deze mooie foto’s en video’s, maar daarnaast ook andere dingen. Er komen bijvoorbeeld mooie vakantiefoto’s langs en beelden van haar privéleven komen ook zeker voorbij. Of het nou alleen is of met haar vrienden en vriendinnen, ze maakt altijd wel iets mee om te plaatsen. Genoeg om te checken in ieder geval! Kijk dan nu op haar Instagram!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.