Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen…

Bekende influencer Jade Anna weet iedereen weer goed te verwennen door een filmpje te maken van haar lastige workout. En wanneer ze klaar is laat ze iedereen ook graag zien hoe ze er dan uitziet!

Jade Anna laat iedereen haar bezwete vormen zien

Blondine Jade Anna is de laatste tijd weer goed bezig met sporten. Dat deelt ze natuurlijk graag met al haar volgers! Ze is bezig op de loopband en de snelheid staat erg hoog. Geen wonder dat ze helemaal bezweet is! Je kunt daardoor haar vormen goed zien, vooral omdat ze een kort broekje draagt dat strak om haar heen zit. Ook na de lange en zware workout laat Jade Anna zien hoe vermoeid ze is geworden. Je ziet dan een close-up van de prachtige blondine en haar gezicht is helemaal rood!

En alsof al die beelden nog niet genoeg waren, durft ze er ook nog een interessante tekst bij te zetten: ”Sweaty little girl”. Dat laat zeker zien dat Jade Anna precies weet hoe ze haar fans kan laten watertanden. Volgers van de blondine hopen nog veel meer prachtige foto’s en video’s te kunnen bekijken van haar tijdens het sporten.

Bekijk hieronder zelf alle foto’s!

Jade Anna zware workoutJade Anna zweterig na workout

Influencer Jade Anna is terug in Nederland

Blondine Jade Anna is natuurlijk ook naar het bekende festival Coachella geweest, dat plaatsvond in Californië, maar ze is recentelijk weer teruggekomen naar Nederland. Jade Anna heeft ontzettend veel leuke beelden gedeeld van het evenement, waardoor we haar in allerlei verschillende outfits hebben gezien die de blondine op verschillende manieren laten zien. Gelukkig is Jade Anna nu dan weer veilig terug in Nederland. Ze gaat direct weer door met haar dagelijkse leven, want ze is gelijk weer begonnen met sporten en heeft besloten om weer te gaan hardlopen. We kunnen dus nog genoeg foto’s en video’s verwachten van haar avonturen in Nederland.

Meer zien van Jade Anna kan op Instagram

Bekende influencer Jade Anna laat zichzelf altijd helemaal zien op haar Instagram-kanaal. Ze plaatst ook nog eens vele foto’s en video’s van alle leuke momenten die ze meemaakt, en soms zien we haar lieve puppy voorbijkomen. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...