Indigo Oord laat volgers genieten met foto in ontzettend strak setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Indigo Oord verwent haar volgers maar weer goed in haar nieuwste strakke pakje. In de hete zon doet ze iedereen smelten. 

De warme outfit van Indigo Oord verrast volgers

Indigo Oord heeft als influencer maar één belangrijke missie en dat is ervoor zorgen dat ze zoveel mogelijk mooie foto’s van zichzelf online weet te zetten voor haar volgers. Die kunnen die dan delen met vrienden en zo wordt Indigo steeds populairder. Gelukkig is Indigo een expert als het gaat om het maken van mooie foto’s. Kijk maar even mee naar de plaatjes hieronder. Indigo Oord weer namelijk precies een pakje aan te trekken waar haar lichaam super strak in uit komt. Dat niet allee, maar ze neemt ook precies de houdingen aan waarmee ze het meest verleidelijk naar voren komt. Indigo weet echt wel wat ze aan het doen is en vermaakt op haar manier al haar volgers. Die waren wel een beetje verrast door de reeks mooie plaatjes, maar klagen er zeker niet om.

Lees ook: Video: Indigo Oord staat bijna volledig uitgekleed op balkonnetje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo (@indixoord)

Het niets verhullende pakje van Indigo Oord

De witte stof om het lichaam van Indigo Oord bedekt lang niet zoveel als je misschien zou verwachten. Nu bevindt Indigo zich ook niet op een koude plek, dus heel erg warm hoeft ze zich niet te kleden. De outfit is dus eigenlijk gewoon perfect. Maar daar stopt Indigo niet. Want alleen de outfit aan hebben is niet genoeg. Je moet ook laten zien hoe je de outfit op zijn allerbeste draagt. Dus besluit Indigo om een aantal zeer verleidelijke houdingen aan te geven om op die manier het pakje extra goed te promoten. En dat gaat de knappe influencer eigenlijk heel erg goed af. Haar volgers smullen in ieder geval van de foto’s en laten alleen maar lovende reacties achter. Indigo kan dat wel waarderen en dus zien we geheid nog meer van hoor terug. Hopelijk heeft ze dan net weer zulke mooie pakjes aan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo (@indixoord)

Indigo Oord speelt fotograaf op Koningsdag

De knappe influencer maakt niet alleen maar heel veel mooie foto’s van zichzelf, maar ook van haar knappe vrienden. En die hebben het ook niet altijd door. Zo zeggen een aantal onder haar post dat ze van de helft van deze foto’s niet eens wisten dat ze gemaakt waren. Indigo deed op Koningsdag net alsof ze onderdeel van de paparazzi was en maakte zoveel mogelijk leuke kiekjes van haarzelf en haar knappe vrienden. En dat leverde natuurlijk een zeer interessante reeks foto’s op. De knappe influencer weet natuurlijk hoe ze het beste op een foto moet staan, maar haar vrienden kunnen er allemaal ook wat van. Het lijkt er wel op dat Indigo het ontzettend naar haar zin heeft gehad op Koningsdag, zelfs al was ze druk met het maken van al die spannende foto’s. Ze heeft nog genoeg tijd gehad om lekker te kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...