In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt eens vroeger uit je bed komen! Goedemorgen Nederland begint namelijk al om 7 uur ’s ochtends. Samen met Nikki Herr, Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman en Lisette Wellens vormt Jill het presentatieteam van deze ochtendshow. Een betere manier om wakker te worden is er niet!

Jill Bleiksloot speelde tot voor kort een klein rolletje in het door vrouwen gedomineerde ochtendprogramma van Omroep WNL. Voorheen ging Jill altijd met een microfoon het land in en de straat op om verslag uit te brengen. Tegenwoordig heeft ze ook een vaste plaats in de studio. Nog niet aan de praattafel, maar waar elke jonge presentator tegenwoordig begint: staand voor een groot scherm met een tablet in de hand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jill Bleiksloot (@jillbleiksloot) op

Jill Bleiksloot is hufterproof

Mag Jill Bleiksloot dan echt alleen maar bijrolletjes spelen op tv? Welnee, ze heeft ook een ‘eigen’ programma! Op NPO3 presenteert ze Hufterproef, een show met sociale experimenten. Een acteur gaat zich in het openbaar als een hufter gedragen, en met een verborgen camera wordt gekeken of omstanders in actie komen tegen deze hufter. ‘Op straat’ is ze dus goed, maar ook in de studio bij Goedemorgen Nederland voegt ze iets toe. Jills topic op het Mannenzakenforum begint al vol te stromen met screencaps!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jill Bleiksloot (@jillbleiksloot) op

Jill Bleiksloot in team Goedemorgen Nederland

Wie écht lekker wakker wil worden, schakelt dus vroeg in bij Goedemorgen Nederland. Er is geen ander programma in Nederland waar zo veel leuke vrouwen aan het roer staan. Jill Bleiksloot deed het altijd goed ‘op straat’, maar weet zich ook in de studio staande te houden. Sterker nog, deze Rotterdamse blondine doet qua uitstraling niet onder voor ‘leading ladies’ Maaike Timmerman, Nikki Herr en Lisette Wellens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jill Bleiksloot (@jillbleiksloot) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!