In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt eens vroeger uit je bed komen! Goedemorgen Nederland begint namelijk al om 7 uur ’s ochtends. Samen met Nikki Herr, Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman en Lisette Wellens vormt Jill het presentatieteam van deze ochtendshow. Een betere manier om wakker te worden is er niet!

Jill Bleiksloot speelde tot voor kort een klein rolletje in het door vrouwen gedomineerde ochtendprogramma van Omroep WNL. Voorheen ging Jill altijd met een microfoon het land in en de straat op om verslag uit te brengen. Tegenwoordig heeft ze ook een vaste plaats in de studio. Nog niet aan de praattafel, maar waar elke jonge presentator tegenwoordig begint: staand voor een groot scherm met een tablet in de hand.

Jill Bleiksloot is hufterproof

Mag Jill Bleiksloot dan echt alleen maar bijrolletjes spelen op tv? Welnee, ze heeft ook een ‘eigen’ programma! Op NPO3 presenteert ze Hufterproef, een show met sociale experimenten. Een acteur gaat zich in het openbaar als een hufter gedragen, en met een verborgen camera wordt gekeken of omstanders in actie komen tegen deze hufter. ‘Op straat’ is ze dus goed, maar ook in de studio bij Goedemorgen Nederland voegt ze iets toe. Jills topic op het Mannenzakenforum begint al vol te stromen met screencaps!

Jill Bleiksloot in team Goedemorgen Nederland

Wie écht lekker wakker wil worden, schakelt dus vroeg in bij Goedemorgen Nederland. Er is geen ander programma in Nederland waar zo veel leuke vrouwen aan het roer staan. Jill Bleiksloot deed het altijd goed ‘op straat’, maar weet zich ook in de studio staande te houden. Sterker nog, deze Rotterdamse blondine doet qua uitstraling niet onder voor ‘leading ladies’ Maaike Timmerman, Nikki Herr en Lisette Wellens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!