Imanuelle Grives: van actrice tot ‘drugshandelaar’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Imanuelle Grives drugs

Voormalig Wie Is De Mol?-kandidaat zit vast in België door enorme voorraad harddrugs…

Moeilijke tijden voor Imanuelle Grives! De actrice, bekend van films als Alleen Maar Nette Mensen en Tuintje In Mijn Hart, maar ook als kandidaat in Wie Is De Mol?, zit op dit moment vast in een cel in België. Onze zuiderburen hebben afgelopen weekend een flinke drugsvondst gedaan in de Airbnb die ze bewoonde tijdens haar verblijf op festival Tomorrowland in het Belgische plaatsje Boom. Hoe die drugs daar kwam te liggen, en wat Imanuelle er precies mee van plan was? Da’s best een sterk verhaal…

‘Method acting’

We hebben genoeg series en films over rechtszaken gezien om een klassiek gevalletje ‘vreemde verklaring’ te kunnen herkennen. We willen natuurlijk niet zeggen dat Imanuelle schuldig is en hopen op een goede afloop, maar we vrezen dat haar kant van het verhaal geen vrijspraak gaat opleveren. Met een paar pilletjes of andere substanties zou je nog kunnen zeggen dat het voor persoonlijk gebruik is. Maar wat zeg je over meer dan 100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne, ketamine, hasj en cannabis? Imanuelle gooit het op ‘method acting’!

Ze zou zich aan het voorbereiden zijn op een rol als drugshandelaar, en wilde zich volledig onderdompelen in ‘het wereldje’. Compleet met échte drugs, die ze écht van plan was te gaan verkopen, op een écht festival waar échte politie elk jaar streng controleert op verboden substanties. Slim? Nee! Geloofwaardig? Ook niet! Hier gaat een simpele ‘ik besef dat ik fout zat’ niet volstaan vrezen we…

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten