‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een vrouw met een accent is soms onverstaanbaar, maar daardoor wél onweerstaanbaar. We waren dan ook wel benieuwd naar jullie favoriete vrouw met een heerlijk accentje. 

[poll id=”48″]

Vier onverstaanbare, onweerstaanbare vrouwen

Deze week hadden we een polletje, waarin de kandidaten echt niet voor elkaar onder deden. Koningin Máxima, Ilse de Lange, Britt Dekker en Sylvie Meis zijn dan ook alle vier prachtige vrouwen met een accentje waar we stiekem (of niet zo stiekem) toch wel een beetje warm van worden.

Ilse de Lange blijkt het lekkerste accentje te hebben

Het hoge woord is eruit! De Nederlandse man heeft blijkbaar een zwak voor het Almelose accent van Ilse de Lange. De blonde countryzangeres sleepte dan ook maar liefst 32% van de stemmen binnen. Kort daarna volgt onze Koning Máxima met 27% van de stemmen. Sylvie Meis eindigde met 23% van de stemmen op een derde plek. De poedelprijs gaat ditmaal naar de goedlachse, Purmerendse Britt Dekker, die 19% van de stemmen wist binnen te hengelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten