‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een vrouw met een accent is soms onverstaanbaar, maar daardoor wél onweerstaanbaar. We waren dan ook wel benieuwd naar jullie favoriete vrouw met een heerlijk accentje. 

[poll id=”48″]

Vier onverstaanbare, onweerstaanbare vrouwen

Deze week hadden we een polletje, waarin de kandidaten echt niet voor elkaar onder deden. Koningin Máxima, Ilse de Lange, Britt Dekker en Sylvie Meis zijn dan ook alle vier prachtige vrouwen met een accentje waar we stiekem (of niet zo stiekem) toch wel een beetje warm van worden.

Ilse de Lange blijkt het lekkerste accentje te hebben

Het hoge woord is eruit! De Nederlandse man heeft blijkbaar een zwak voor het Almelose accent van Ilse de Lange. De blonde countryzangeres sleepte dan ook maar liefst 32% van de stemmen binnen. Kort daarna volgt onze Koning Máxima met 27% van de stemmen. Sylvie Meis eindigde met 23% van de stemmen op een derde plek. De poedelprijs gaat ditmaal naar de goedlachse, Purmerendse Britt Dekker, die 19% van de stemmen wist binnen te hengelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.