I See You is eerste grote bioscoopfilm na Coronavirus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben er verschrikkelijk lang op moeten wachten, maar we kunnen voor ons entertainment binnenkort weer de deur uit. Restaurants en cafés gaan open, maar ook bioscopen mogen weer van het slot. De bioscoopkaarten voor na 1 juni vliegen de toonbank over. Je eerste bioscoopfilm ná corona gaat waarschijnlijk de horrorfilm I See You worden.

Bioscoopkaarten zijn niet aan te slepen op dit moment. Iedereen snakt naar vermaak buiten de deur. Zo lang ze maar niet hun eigen beeldscherm voor de duizendste keer aan hoeven zetten. Maakt het dan uit welke film er in de bios draait? Waarschijnlijk niet. Toch willen we I See You, de ‘eerste film na corona’, niet meteen afschrijven.

I See You, een horrorfilm met Helen Hunt

Je leest het goed, Helen Hunt is terug. De 56-jarige Oscarwinnares speelt de hoofdrol in I See You. Dat haar werk in deze film zo’n verlossing zou betekenen voor veel Nederlanders had ze waarschijnlijk niet verwacht toen ze ‘m opnam. De film lag dankzij het coronavirus namelijk al bijna een jaar ongebruikt op een stoffige plank, maar is nu in Nederland één van de weinige (voor ons) nieuwe films die meteen nadat de bioscoopzalen op 1 juni weer open gaan te zien zal zijn.

Vreemd kikkermasker

Een fietsend jochie verdwijnt plotseling in een klein Amerikaans dorpje. De lokale rechercheur gaat op onderzoek uit. Zijn overspelige vrouw, gespeeld door Helen Hunt, raakt op vreemde wijze betrokken bij de mysterieuze zaak. Als dan tot overmaat van ramp ook nog een moordenaar in bizar kikkermasker opduikt, is het horrorscenario compleet.

Wil jij ook eindelijk weer naar de bios? Dan moet je geluk hebben: er mogen op dit moment slechts dertig mensen per zaal naar binnen. Zij moeten bovendien (ver van tevoren) gereserveerd hebben.

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten