Home Nieuws Humberto Tan pikt droombaantje af van Hélène Hendriks

Humberto Tan pikt droombaantje af van Hélène Hendriks

Slecht nieuws voor Hélène Hendriks: één van de mooiste baantjes van aankomende zomer gaat aan haar neus voorbij…

Ondanks de geruchten gaat Hélène Hendriks niet het aankomende Olympische Spelen-programma van Matthijs van Nieuwkerk overnemen. Humberto Tan steekt daar helaas een stokje voor!

Humberto Tan presenteert programma over Olympische Spelen

Presentator Humberto Tan gaat Matthijs van Nieuwkerk vervangen deze zomer in zijn programma rondom de Olympische Spelen. Matthijs van Nieuwkerk werd door grensoverschrijdend gedrag uit voorzorg uit de programmering gehaald. Daarna gingen er lang geluiden rond dat Hélène Hendriks dat programma zou overnemen. Maar jammer genoeg voor Hélène is het tóch Humberto Tan geworden. Het verbaast niemand dat mannelijke kijkers dat jammer vinden; Hélène Hendriks is natuurlijk een stuk leuker om naar te kijken dan Humberto Tan. Ook kan je zo’n programma natuurlijk het best aan Hélène toevertrouwen, aangezien ze ook bij De Oranjezomer al ontzettend goed scoorde.

Humberto Tan deelt dit bericht op zijn Instagram: ”#parijs🇫🇷 !!” De presentator heeft er in ieder geval ontzettend veel zin in om het te gaan presenteren. Meerdere mensen reageren hier ook enorm positief op: ”Daar moet de beste naartoe. Dus jij.” en ”Geweldig! Dit is jou op het lijf geschreven Humberto!!” 

Genoeg mensen zijn dus enthousiast om Humberto te bekijken met het programma rondom de Olympische Spelen. De Olympische Spelen vinden dit jaar plaats van 26 juli tot en met 11 augustus. We zullen nog veel te zien krijgen van de presentator! Ook omdat hij namelijk een nieuw driejarig contract heeft getekend bij RTL.

Humberto Tan bio

De nieuwe talkshow van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks zal niet al te beteuterd zijn wat betreft deze beslissing. De presentatrice maakte namelijk onlangs bekend dat ze een eigen zondagavondtalkshow krijgt. Vanaf begin maart kunnen we de blonde presentatrice elke zondagavond zien stralen bij de nieuwe talkshow, Oranjezondag. Ook zal ze ongetwijfeld ook vaak haar prachtige VI-vriendinnen uitnodigingen. We kunnen dus zeker uitkijken naar het programma van Hélène

Gaat Hélène Hendriks trouwen?

Recentelijk heeft Hélène Hendriks bij ‘Vandaag Inside’ gereageerd op de geruchten dat ze zou gaan trouwen. Het roddelblad Party schreef dat ze ‘in het huwelijksbootje zal stappen’. De blonde presentatrice liet weten bij ‘VI’ dat dit niet waar is. Tegen Wilfred Genee zei ze: ”Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd. Ik weet alleen niet waar, wanneer en met wie, maar dat is maar bijzaak.” Volgens Helene heeft het roddelblad zelfs contact met haar opgenomen en gevraagd of ze gaat trouwen. Haar reactie was nee, maar toch hebben ze geschreven dat ze gaat trouwen! Gelukkig heeft Hélène geen problemen met alle roddels, maar ze weet wel zeker dat ze geen bruiloft aan het plannen is.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Hélène Hendriks? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van Hélène namelijk.

Mobiele versie afsluiten