Huilt PSV terecht? Oordeel zelf: penalty of niet?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naast de opmerkelijk 0-13 zege van Ajax gebeurde er nóg iets spraakmakends dit weekend: was het een penalty of niet in de laatste minuut van Vitesse-PSV? De eindhovenaren zeggen van wel. Oordeel zelf…

Scheidsrechter Bas Nijhuis wees in de allerlaatste minuut van het duel tussen Vitesse en PSV naar de penaltystip. PSV hoopte op die manier toch nog met een punt naar huis te kunnen. Helaas voor hen draaide Nijhuis, na interventie van de VAR, zijn beslissing terug. Iedereen bij PSV was ziedend. Vooral trainer Schmidt ging over de rooie langs de lijn…

PSV verliest van Vitesse: geen penalty

Bas Nijhuis dacht eerst een duw gezien te hebben in de rug van PSV’er Jorrit Hendrix. Deze bleek er na het bestuderen van de beelden niet te zijn geweest. Toch stond PSV-trainer Schmidt klaar om Nijhuis zowat te lijf te gaan. Hij vond dat de scheidsrechter zijn beslissing volgens de regels helemaal niet meer om mocht draaien. Nijhuis was het daar niet mee eens: hij zag, ondanks dat er contact was, geen overtreding. Daar komt bij dat de 2-1 van Vitesse naar buitenspel rook. Oordeel zelf: Penalty of niet?

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten