Huilt PSV terecht? Oordeel zelf: penalty of niet?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naast de opmerkelijk 0-13 zege van Ajax gebeurde er nóg iets spraakmakends dit weekend: was het een penalty of niet in de laatste minuut van Vitesse-PSV? De eindhovenaren zeggen van wel. Oordeel zelf…

Scheidsrechter Bas Nijhuis wees in de allerlaatste minuut van het duel tussen Vitesse en PSV naar de penaltystip. PSV hoopte op die manier toch nog met een punt naar huis te kunnen. Helaas voor hen draaide Nijhuis, na interventie van de VAR, zijn beslissing terug. Iedereen bij PSV was ziedend. Vooral trainer Schmidt ging over de rooie langs de lijn…

PSV verliest van Vitesse: geen penalty

Bas Nijhuis dacht eerst een duw gezien te hebben in de rug van PSV’er Jorrit Hendrix. Deze bleek er na het bestuderen van de beelden niet te zijn geweest. Toch stond PSV-trainer Schmidt klaar om Nijhuis zowat te lijf te gaan. Hij vond dat de scheidsrechter zijn beslissing volgens de regels helemaal niet meer om mocht draaien. Nijhuis was het daar niet mee eens: hij zag, ondanks dat er contact was, geen overtreding. Daar komt bij dat de 2-1 van Vitesse naar buitenspel rook. Oordeel zelf: Penalty of niet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!