Huh: Gaat zanger Gordon ineens als vrouw door het leven? (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gordon verrast iedereen met deze foto’s. Gaat de zanger opeens als een vrouw door het leven?

Bekende zanger Gordon verrast weer eens iedereen in Nederland. Of was dit eigenlijk wel te verwachten? Er komt een nieuw programma aan waarin hij mensen gaat helpen met allerlei problemen. Het gaat Lieve Gordon heten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over huwelijksaanzoeken of aanpassingen in je huis, maar nog veel meer. Of Gordon daar ook de juiste persoon voor is weet ik niet, maar dat zullen we maar moeten afwachten. De zanger zal ook anders tevoorschijn komen in dit programma, want hij heeft wat aanpassingen gemaakt aan zichzelf. Wilt hij voortaan als vrouw door het leven? Of is dit een eenmalig iets voor misschien een ander programma? Dat is nog niet bekend, dus dat zullen we vanzelf zien!

Bekijk hier de video waarin Gordon zijn nieuwe programma uitlegt.

Gaat Gordon vanaf nu als vrouw door het leven?

Dat Gordon misschien als vrouw door het leven wil, is niet de grootste verassing van de eeuw. Nu is de vraag dus, of het wel echt gaat gebeuren. Er zijn namelijk foto’s opgedoken waarop Gordon wel volledig als vrouw eruit ziet. Maar bij te tekst staat ook dat het een preview is. Dus de beelden zijn meest waarschijnlijk alleen maar bedoeld voor een programma of een ander geheim project waar hij mee bezig is. Bekijk hieronder de foto’s van vrouwelijke Gordon!

Gordon vrouw spiegelGordon vrouw samen

Meer zien van Gordon

Wil je nou alles op de voet volgen van onze Nederlandse topper Gordon? Neem dan eens een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig foto’s of video’s van verschillende dingen. Dit kan een leuk filmpje op vakantie zijn, maar ook een video van iets waar hij mee bezig is in zijn leven. Ook zullen er genoeg leuke kiekjes voorbij komen, die je niet wilt missen. Vind jij Gordon nou echt een topper? Dan is het het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...