Huh: Dominique Hazeleger is ineens 10 kilo zwaarder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Hazeleger deelt een video waarin te zien is dat ze tien kilo is aangekomen. De brunette lijkt er zelf ook erg van te zijn geschrokken.

Dominique Hazeleger is zomaar tien kilo aangekomen

Het is wel duidelijk dat het belangrijkste in Dominique Hazeleger haar leven het sporten en haar gezondheid is. De fitness influencer is de hele dag druk bezig met allerlei verschillende work-outs en manieren om optimaal te presteren. Je zou kunnen zeggen dat het bijna obsessief is, maar goed Dominique verdient ook haar geld met deze specialisatie. Daarom was het even schrikken toen Dominique erachter kwam dat ze maar liefst tien kilo is aangekomen in het afgelopen jaar. Op onderstaande video deelt Dominique een video van hoe ze er uit zag in 2022 en vervolgens een video van haar lichaam in 2023. De brunette zegt dat ze nooit had gedacht dat tien kilo meer er zo uit zou zien op een lichaam. Het is namelijk zo dat je niet eens ziet dat Dominique zoveel is aangekomen. Nee, de influencer ziet er juist gespierder en afgetrainder uit dan ooit. Daarbij zegt Dominique dat krachttraining een ‘lifechanger’ is en dat je heel veel moet eten om aan te komen.

Lees ook: Dominique Hazeleger deelt mysterieuze foto met onthulling over finale Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger traint in super kort paars broekje

Nu het eindelijk weer mooi weer aan het worden is in Nederland is het tijd voor kortere broekjes. Dit laat Dominique Hazeleger zich geen twee keer vertellen en ze trekt gelijk haar mooiste sportpakjes uit de kast. Waarschijnlijk heeft de brunette abnormaal veel sportkleding, want ze staat zo vaak in de sportschool. Gelukkig krijgt Dominique ook regelmatig een outfit opgestuurd van één van de merken waarmee ze een samenwerking is aangegaan. Dit scheelt natuurlijk enorm veel geld en investeringen in nieuwe outfits. Dit keer ging Dominique voor een super strak en kort paars broekje. Het broekje dekt nog maar net alles van Dominique. Daarbij draagt de brunette een wit topje om de look af te maken. Onderstaande work-out en video is gemaakt voor een samenwerking met fitbit. Met dit horloge kan Dominique precies zien of ze al veel calorieën heeft verbruikt en hoelang ze al aan het sporten is.

Dominique Hazeleger squat zo diep dat ze bijna omvalt

Natuurlijk verlegt Dominique Hazeleger in de sportschool elke keer weer haar eigen grenzen. Van het ene record met hartstikke veel kilo’s naar het volgende record met nog veel meer gewicht; Dominique doet het allemaal. De brunette gaat geen uitdaging uit de weg om zichzelf flink uit te dagen. Dit keer ging Dominique een uitdaging aan op het gebied van squatten. Zo zien we op onderstaande video dat Dominique een box-squat doet met maar liefst honderd kilo. Het is te zien dat Dominique het erg zwaar heeft en bijna niet omhoog komt. De cameraman wil al bijna ingrijpen, maar dan lukt het de influencer toch.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...