Dominique Hazeleger deelt mysterieuze foto met onthulling over finale Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Hazeleger is één van de finalisten van Expeditie Robinson All Stars. En om dat te vieren deelt ze nu een vrij mysterieuze foto. 

De knappe brunette doet het enorm goed en samen met de andere deelnemers doet ze er alles aan om dit seizoen te winnen. Ter ere van de finale deelt Dominique deze mysterieuze foto die wellicht een hoop zegt over de uitslag van deze spannende strijd…

Dominique Hazeleger staat in de bosjes

Dominique Hazeleger deelde onderstaande foto met haar volgers. Je ziet dat Dominique de toekomst goed tegemoet kijkt, of lijkt dit alleen maar zo? De sportvrouw schrijft onder de foto dat de strijd van Expeditie Robinson All Stars voor velen vandaag tot een einde komt, maar dat ze daar helaas nog niks over mag zeggen. Voor mensen die Videoland hebben is het nu al mogelijk om te zien wie de spannende finale wint. Mensen die via de ouderwetse manier op tv kijken moeten nog tot vanavond half 9 wachten tot ze weten wie de winnaar is. Dominique is er in ieder geval helemaal klaar voor en met het winnaars maaltje dat zij vorige week kreeg moet het helemaal goed komen. Samen met Niels mocht ze namelijk een hele vis oppeuzelen.
Lees ook: Dominique Hazeleger staat met benen wijd in finale Expeditie Robinson

Dominque Hazeleger zwetend in sportief pakje

Op het finalisten eiland komt de hele blije Ferry Doedens aan op een bootje. Hij is de derde finalist en daarmee kan de finale van start. Super enthousiast staan de finalisten Niels, Ferry en Dominique te popelen om te beginnen. Ondertussen zien de finalisten er stiekem toch wel een beetje moe en verbrand uit maar de sfeer zit er goed in. Wanneer het trio aankomt bij de opzet van de finale komen de zenuwen duidelijk toch naar boven. Geraldine vertelt wat het trio te wachten staat in de finale. Het lijkt zoals gewoonlijk geen makkelijke opgave te gaan worden maar de drie hebben natuurlijk eerder voor dit hete vuur gestaan.

Van de finale viel Niels zijn broek af

Het eind doel van de proeven is om de pijlen die onderweg moeten worden verzameld met een kruis boog te gaan schieten op één van de drie Expeditie borden. Wie de eerste drie keer raak schiet mag zichzelf de nieuwste winnaar van Expeditie Robinson noemen. De zon brand en de deelnemers beginnen hangend aan een touw in het water. Dominique zegt dat de proef niet normaal groot is. Niels begint goed en heeft als eerste het touw los, ze zitten elkaar alle drie op de hielen. Daarna moeten ze met een heel lang touw een stuk rennen. Hier valt Niels zijn broek zelfs vanaf.

Dit is dé winnaar van Expeditie Robinson All Stars 2022

Maar goed voor kleding issues nu geen tijd: er valt wat te winnen. De volgende proef bestaat uit het klimmen op een paal waar ze dan een tas uit moeten halen. Dominique klautert zichzelf redelijk makkelijk omhoog aan de paal, toch is Niels alweer eerder klaar. Het is heel spannend maar Niels blijft een voorsprong houden. De deelnemers verzamelen hun pijlen en moeten daarna nog vuur zien te maken voordat ze mogen beginnen met schieten. Hier lijkt het, letterlijk, een beetje heet onder Niels zijn voeten te worden want hij krijgt zijn vuur niet makkelijk aan. Ferry begint als tweede aan het vuur maken. Uiteindelijk brand Niels zijn touwtje door en kan hij gaan schieten. Zonder al teveel moeite schiet Niels de pijlen raak: Niels wint de finale van Expeditie Robinson 2022.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!