Huh: Collega gaat voor Nicolette Kluijver op de knieën tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is momenteel druk met de opnames van Expeditie Robinson. Tijdens een draaidag wordt ze op de meest bijzondere wijze verrast! 

Nicolette Kluiver ten huwelijk gevraag tijdens Expeditie Robinson?

Het leek wel alsof de knappe Nicolette Kluiver ten huwelijk werd gevraagd tijdens de opnames van Expeditie Robinson! Niet door een knappe prins op een wit paard; het was haar eigen geluidstechnicus die Nicolettes hart wilde veroveren! Hij bood haar geen ring aan, maar hoopte haar te overweldigen met een clip-on microfoontje. Wie had gedacht dat geluidstechnici zulke romantici konden zijn? Nicolette deelde onderstaande video op haar Instagram. Veel volgers hadden logischerwijs een hoop vragen! Maar ondanks het feit dat het aanzoek misschien niet traditioneel was, is Nicolette dolgelukkig met haar geluidstechnicus. Nicolette zegt: “Het was een hele bijzondere dag in deze expeditie! Mijn geluidstechnicus geeft mijn geluid op wel een hele lieve manier!” Het is dus geen écht huwelijksaanzoek, maar gewoon een hele ludieke wijze om het microfoontje te overhandigen aan de prachtige presentatrice!

Lees ook: Video: Nicolette Kluijver stuitert met haar achterzijde in mini-broekje

Art Rooijakkers vormt nieuw Expeditie-duo met Nicolette

Het is weer bijna zover! Het avontuurlijke televisieprogramma Expeditie Robinson komt binnenkort terug op de buis en dit keer met een verrassende wending! Nicolette gaat de presentatie van het programma op zich nemen samen met niemand minder dan Art Rooijakkers. Na een operatie aan zijn stembanden moest Art de vorige reeks afzeggen, maar dit seizoen is hij er helemaal klaar voor om samen met Nicolette de kandidaten te begeleiden tijdens hun ultieme overlevingsstrijd! Het programma, dat al jaren een begrip is in Nederland, is volgens Art een enorme eer om te mogen presenteren. “Het is natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse televisie”, aldus de presentator in een interview met RTL Boulevard. “Het is voor mij de eerste keer de grote Expeditie Robinson, dus ik ben ontzettend benieuwd wat het allemaal gaat brengen!” Met onderstaande foto van het duo geeft Nicolette aan dat ze het ontzettend fijn met elkaar hebben!

Nicolette wordt op handen gedragen tijdens Expeditie Robinson

Wat een geluksvogel is onze Nicolette toch! Ze mag een groot deel van het jaar op een eiland rondhangen voor haar werk. Op dat eiland wordt ze dan ook nog eens op handen gedragen door haar collega’s! Tijdens de opnames moest onze heldin namelijk door het water heen lopen om bij haar bestemming te komen. Maar ja, met al die kostbare apparatuur en haar designerkleding aan, kan je het je natuurlijk niet veroorloven om nat te worden! Gelukkig was daar haar collega, die zonder enige aarzeling Nicolette op handen nam en haar veilig naar het strand bracht. Nicolette werd als een soort koningin richting haar ’troon’ gedragen. Je zou denken dat het een oncomfortabele situatie was voor de arme collega die Nicolette droeg, maar niets bleek minder waar. Hij keek namelijk vol trots en bewondering naar Nicolette, en was maar al te blij om haar te mogen dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!