Huh: Ali B krijgt in rechtszaal steun van bekende dame (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het team dat zich om Ali B vormt lijkt steeds groter te worden. Er staat nu zelfs ineens een prominente dame aan zijn zijde, die het live op tv opneemt voor de rapper…

Hoewel de publieke opinie over Ali B al een tijdje gevormd lijkt, komt er nu ineens steun vanuit onverwachte hoek voor de rapper. Live tijdens Shownieuws krijgt hij steun van een bekende dame die hem óók in de rechtszaal gaat helpen.

Ali B wordt geholpen door advocate Natacha Harlequin

Er zijn nog meer nieuwe gebeurtenissen rondom de zaak van Ali B. Er is namelijk bekendgemaakt dat advocate Natacha Harlequin in zijn team zal zitten! Met nog maar een weekje tot de rechtszaak begint, is dit een enorme verrassing die niemand had zien aankomen. Natacha Harlequin zou je kunnen kennen van Shownieuws, omdat ze daar regelmatig aan tafel zit. Ze zal zijn media-advocate worden en kan dus ook geen uitspraken meer doen over Ali B. Voor het zover is, pakt Natacha tijdens Shownieuws toch even de spotlights om Ali een aantal flinke complimenten te geven. Kijkers zetten hun vraagtekens bij dit aparte tv-optreden van Harlequin. De strijd is overduidelijk begonnen, en Natacha lijkt het voortouw te willen nemen. We zijn ontzettend benieuwd hoe ze zich gaat gedragen tijdens de rechtszaak die op 12 en 13 juni zal plaatsvinden!

Iedereen van team Ali B denkt een sterke zaak te hebben

Maar laatst heeft Natacha bij Shownieuws wel wat verteld tegen iedereen. Ze heeft laten weten dat het OM heel wat uit te leggen heeft in de rechtbank! Zo kan je al helemaal goed zien dat het team van Ali B denkt een sterke zaak te hebben, maar dat denkt het OM zelf ook. Zelf zal Ali B ook gaan spreken in de rechtszaal, maar ook een van de slachtoffers gaat spreken.

Het proces zal veel media-aandacht krijgen omdat het gaat om een bekende zanger, daarom zijn er al veel speculaties over de uitkomst van de rechtszaak. Mensen zijn benieuwd naar wat Ali B en het slachtoffer te zeggen hebben. Mensen kunnen niet wachten om te zien wat er allemaal zal gebeuren en welke details vrij zullen komen over de zaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.