Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Nederlandse politicus, Hugo de Jonge, laat op Instagram weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech. Hij plaatste een grappig bericht waarin hij op de bank zit. Hier is hij zijn afscheidsspeech aan het typen op zijn laptop, terwijl hij wordt vergezeld door een harige vriend. Zijn hond zit er namelijk ook bij en is flink aan het gapen. Hugo zet daarom de volgende grappige beschrijving bij zijn foto: ”Werken aan mijn afscheidsspeech, Bruno vindt ‘m nogal saai.” 

Ook plaatste Hugo een andere foto op zijn Instagrampagina. Op Vaderdag zette hij namelijk een foto met zijn zoon en dochter op zijn pagina. Hij zegt dat niets zo mooi is dan vader zijn van zijn kinderen. De volgers van Hugo zijn vooral geïnteresseerd in zijn dochter en dat begrijpen wij ook wel. De dochter van Hugo ziet er prachtig uit, bekijk de foto die hij plaatste hieronder!

Hugo de Jonge kinderen

Meer zien van Hugo de Jonge doe je op zijn Instagram

Wil jij nog meer zien van de politicus Hugo de Jonge? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op zijn Instagrampagina. Hugo laat meer dan genoeg van zichzelf zien. Hij heeft namelijk al meer dan 1.300 berichten op zijn pagina staan. Wat hij vooral laat zien zijn beelden van zijn werk als politicus.

Daarnaast deelt Hugo de Jonge ook regelmatig kiekjes uit zijn privéleven. Hij houdt er zo te zien van om op vakantie te gaan. Ook is hij duidelijk erg trots op zijn vrouw en op zijn kinderen, want ook die verschijnen regelmatig op zijn pagina. Daarnaast deelt hij ook af en toe wat over zijn hobby’s. Zo zien we dat Hugo houdt van wielrennen en wandelen met zijn hond. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op zijn pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...