Hugo de Jonge neemt dochter mee naar werk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Word jij ook dagelijks gestoord door je kinderen tijdens het thuiswerken? Hugo de Jonge heeft het nóg erger: zelfs op zijn werk kan hij niet aan z’n eigen koters ontsnappen!

Voor mensen zonder kinderen is thuiswerken een godsgeschenk: in je kamerjas en pantoffels aan het bureau, lekker rustig, lekker stil met goedkoop (en hopelijk gezond) eten binnen handbereik. Wie wél met kroost thuis zit wil het liefst weer zo snel mogelijk naar het kantoor ‘vluchten.’ Hugo de Jonge probeerde dat, maar kwam ook dáár zijn kind tegen!

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in coronatijd

Hugo de Jonge doet ‘persconferentie’ met dochter

Bij het tv-programma Even Tot Hier werden álle ergernissen van thuiswerkende ouders op pijnlijke manier blootgelegd met het lied ‘Overal zijn zij dus.’ Dit heerlijke stukje satire heeft ook Hugo de Jonge bereikt. Onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nam direct de benen richting kantoor. Hij maakte wel een klein foutje: hij nam z’n kind mee! Na de ‘persconferentie’ die in samenwerking met het NOS Jeugdjournaal werd gemaakt kon hij pas weer ongestoord z’n gang gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!