Hugo de Jonge neemt dochter mee naar werk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Word jij ook dagelijks gestoord door je kinderen tijdens het thuiswerken? Hugo de Jonge heeft het nóg erger: zelfs op zijn werk kan hij niet aan z’n eigen koters ontsnappen!

Voor mensen zonder kinderen is thuiswerken een godsgeschenk: in je kamerjas en pantoffels aan het bureau, lekker rustig, lekker stil met goedkoop (en hopelijk gezond) eten binnen handbereik. Wie wél met kroost thuis zit wil het liefst weer zo snel mogelijk naar het kantoor ‘vluchten.’ Hugo de Jonge probeerde dat, maar kwam ook dáár zijn kind tegen!

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in coronatijd

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Hugo de Jonge doet ‘persconferentie’ met dochter

Bij het tv-programma Even Tot Hier werden álle ergernissen van thuiswerkende ouders op pijnlijke manier blootgelegd met het lied ‘Overal zijn zij dus.’ Dit heerlijke stukje satire heeft ook Hugo de Jonge bereikt. Onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nam direct de benen richting kantoor. Hij maakte wel een klein foutje: hij nam z’n kind mee! Na de ‘persconferentie’ die in samenwerking met het NOS Jeugdjournaal werd gemaakt kon hij pas weer ongestoord z’n gang gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..