Hugo de Jonge neemt dochter mee naar werk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Word jij ook dagelijks gestoord door je kinderen tijdens het thuiswerken? Hugo de Jonge heeft het nóg erger: zelfs op zijn werk kan hij niet aan z’n eigen koters ontsnappen!

Voor mensen zonder kinderen is thuiswerken een godsgeschenk: in je kamerjas en pantoffels aan het bureau, lekker rustig, lekker stil met goedkoop (en hopelijk gezond) eten binnen handbereik. Wie wél met kroost thuis zit wil het liefst weer zo snel mogelijk naar het kantoor ‘vluchten.’ Hugo de Jonge probeerde dat, maar kwam ook dáár zijn kind tegen!

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in coronatijd

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Hugo de Jonge doet ‘persconferentie’ met dochter

Bij het tv-programma Even Tot Hier werden álle ergernissen van thuiswerkende ouders op pijnlijke manier blootgelegd met het lied ‘Overal zijn zij dus.’ Dit heerlijke stukje satire heeft ook Hugo de Jonge bereikt. Onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nam direct de benen richting kantoor. Hij maakte wel een klein foutje: hij nam z’n kind mee! Na de ‘persconferentie’ die in samenwerking met het NOS Jeugdjournaal werd gemaakt kon hij pas weer ongestoord z’n gang gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...