How To Get Away With Murder test jouw seksualiteit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer je Suits voor de 100e keer hebt gezien en je nog steeds een brandend verlangen voelt naar een nieuwe, knetterharde advocatenserie, lijkt How To Get Away With Murder een uitstekend alternatief. Met de nadruk op lijkt; of je moet erg comfortabel zijn met je seksualiteit.

How To Get Away With Murder vertelt het verhaal van advocate en universiteitsprofessor Annalise Keagan (Viola Davis). Uit haar collegezaal vol met leergierige studenten kiest zij traditiegetrouw een aantal toppers uit. NI=iet om vrij te geven, maar die haar in haar advocatenpraktijk kunnen helpen.

Keagan is daarmee niet de bedrijfsadvocaat die je uit series zoals Suits kent. Het karakter van Keagan heeft wel overeenkomsten met die van de kneiterharde Harvey Specter, die elke truc uit de kast haalde om een rechtszaak vóór de zitting te kunnen slechten.

Beïnvloeden van juryleden

Keagan is op haar beurt een specialist in het beïnvloeden (lees: manipuleren) van de jury die bij Amerikaanse rechtszaken beslissingen neemt over de schuld van de gedaagde. Via elke omweg die zij kan bedenken, bewandelen Keagan en haar studenten elk pad om hun client – schuldig of niet – uit de gevangenis te houden.

Met andere woorden: Harvey Spector is nu een donkere, ijskoude advocate. Mike Ross is een donkere man met een scherpe geest en een inlevingsvermogen van een romanschrijver. De Rachel Zane komt nog een beetje in de buurt van het origineel, maar de makers van How To Get Away With Murder kregen het klaarblijkelijk niet voor elkaar om een tweede Donna te fixen, al is de Latino-versie (Karla Souza, foto boven) van de doortastende secretaresse een stil watertje met dezelfde diepe gronden als Suits Donna.

Origineel, Netflix

Netflix heeft er wel zijn eigen sausje over heen gegoten. Of je dat als positief kan zien, moeten we in het midden laten. De grootste test van deze serie zit ook niet in de verhaallijnen, die bol staan van de leugens, manipulaties en het in de doofpot stoppen van .

Maar vooral zijn hier de vrouwen de baas over de mannen en blijkt ook in deze serie kontenbonken de nieuwe rage. Met andere woorden: je kunt maar beter sterk in je sexualiteitsslippers staan om deze serie te kijken. Ben je dat niet? Ga dan eerst maar even Sex Explained kijken voordat je hier aan begint.

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!