How To Get Away With Murder test jouw seksualiteit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer je Suits voor de 100e keer hebt gezien en je nog steeds een brandend verlangen voelt naar een nieuwe, knetterharde advocatenserie, lijkt How To Get Away With Murder een uitstekend alternatief. Met de nadruk op lijkt; of je moet erg comfortabel zijn met je seksualiteit.

How To Get Away With Murder vertelt het verhaal van advocate en universiteitsprofessor Annalise Keagan (Viola Davis). Uit haar collegezaal vol met leergierige studenten kiest zij traditiegetrouw een aantal toppers uit. NI=iet om vrij te geven, maar die haar in haar advocatenpraktijk kunnen helpen.

Keagan is daarmee niet de bedrijfsadvocaat die je uit series zoals Suits kent. Het karakter van Keagan heeft wel overeenkomsten met die van de kneiterharde Harvey Specter, die elke truc uit de kast haalde om een rechtszaak vóór de zitting te kunnen slechten.

Beïnvloeden van juryleden

Keagan is op haar beurt een specialist in het beïnvloeden (lees: manipuleren) van de jury die bij Amerikaanse rechtszaken beslissingen neemt over de schuld van de gedaagde. Via elke omweg die zij kan bedenken, bewandelen Keagan en haar studenten elk pad om hun client – schuldig of niet – uit de gevangenis te houden.

Met andere woorden: Harvey Spector is nu een donkere, ijskoude advocate. Mike Ross is een donkere man met een scherpe geest en een inlevingsvermogen van een romanschrijver. De Rachel Zane komt nog een beetje in de buurt van het origineel, maar de makers van How To Get Away With Murder kregen het klaarblijkelijk niet voor elkaar om een tweede Donna te fixen, al is de Latino-versie (Karla Souza, foto boven) van de doortastende secretaresse een stil watertje met dezelfde diepe gronden als Suits Donna.

Origineel, Netflix

Netflix heeft er wel zijn eigen sausje over heen gegoten. Of je dat als positief kan zien, moeten we in het midden laten. De grootste test van deze serie zit ook niet in de verhaallijnen, die bol staan van de leugens, manipulaties en het in de doofpot stoppen van m*****n.

Maar vooral zijn hier de vrouwen de baas over de mannen en blijkt ook in deze serie kontenbonken de nieuwe rage. Met andere woorden: je kunt maar beter sterk in je sexualiteitsslippers staan om deze serie te kijken. Ben je dat niet? Ga dan eerst maar even Sex Explained kijken voordat je hier aan begint.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten