Hot Topics: Chantal Janzen, Victoria Koblenko en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is de laatste dag van carnaval. De praalwagens kunnen weer een klein jaartje de garage in en die naar verschraald bier ruikende outfit kan weer terug de verkleedkist in. Maar niet getreurd: op Mannenzaken gaat de polonaise gewoon door. Vandaag rolden screencaps en scans van onder andere Chantal Janzen, Victoria Koblenko, Quinty Trustfull en Estavana Polman van de digitale pers. 

Chantal Janzen

Het is niet gemakkelijk om de meest geziene vrouw op de Nederlandse televisie te zijn. Wanneer het een weekje minder gaat, heb je meteen het halve land over je heen. Chantal Janzen betovert niet alleen draaiende camera’s, ook de knipperende varianten weten haar uitstekend te vinden. Zo ging ze voor haar eigen tijdschrift &C op de gevoelige plaat met Eva Jinek, waar ze de naakte waarheid lijkt te verschuilen achter haar blonde collega.

Chantal Janzen en Eva Jinek | Beeld: %C
Chantal Janzen en Eva Jinek | Beeld: &C

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko zie je tegenwoordig vaker op Instagram dan in de vaderlandse media. Zo nu en dan verschijnt Koblenko nog voor de camera – voor het programma Vier handen op één buik bijvoorbeeld – maar tegenwoordig houdt Victoria zich ook bezig met andere zaken. Voor Helden Magazine werd ze nog maar eens voor de lens gezet, dit keer samen met wielrenlegende Joop Zoetemelk. Jopie mag dan niet meer heel hard fietsen, hij blijkt nog altijd een scherp oog te hebben voor het zadel.

Victoria Koblenko | Beeld: Helden Magazine
Victoria Koblenko | Beeld: Helden Magazine

Quinty Trustfull

Een enorm vertrouwd gezicht op het Mannenzakenforum is Quinty Trustfull. Quinty presenteert nu al een tijdje Koffietijd en met Quinty ben je vol vertrouwen dat het weer een enorm gezellige aflevering wordt. Dan maakt het niet eens uit welke gast er aanschuift. Maar als dat Samson zonder Gert is, dan staat dat natuurlijk garant voor een paar pretoogjes.

Quinty Trustfull bij Koffietijd | Beeld: RTL

Estavana Polman

Je hebt niet veel vrouwen die écht te weinig op de Nederlanse lens verschijnen. Als je dan toch iemand moet noemen, dan is Estavana Polman één van de belangrijkste kandidaten. De handbalster van de Nederlandse dames zien we eigenlijk alleen als ze met Oranje moet ballen – en aangezien dat niet heel vaak is, zijn we blij dat de vaderlandse media haar toch af en toe toch voor de camera’s weet te krijgen.

Estavana Polman | Beeld|: RTL Boulevard
Estavana Polman | Beeld|: RTL Boulevard

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!