HOT: Eva Mendes na zes jaar terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was het jaar 2003 dat het publiek getrakteerd werd op de schoonheid van Eva Mendes. Ze speelde een van de hoofdrollen in de film 2 Fast 2 Furious. Vanaf dat moment ging de carrière van Eva als een speer, maar in 2014 besloot ze er voorlopig even mee te kappen. Zes jaar later wilt ze het acteren weer oppakken. Het liefst in een Disney film. Maar welke?

Disney’s nieuwe geldmachine is oude films opnieuw opnemen als een live-action film. Daar is de filmproductiemaatschappij al een tijdje mee bezig, maar er zijn nog genoeg titels over waarin Eva heel goed zou passen. De voorkeur van Eva is om geen gewelddadige of seksuele rollen meer te vertolken en ook niet de rol van een prinses te spelen. Dan blijven er nog steeds een paar opties over.

Denk bijvoorbeeld aan een film als Tarzan. Van de originele animatiefilm is nog geen nieuwe variant verschenen, wat kan betekenen dat ze dus nog op zoek zijn naar een nieuwe Jane. Eva Mendes vliegend door de jungle terwijl ze van de ene liaan naar de andere liaan grijpt, dat móét wel volle zalen gaan trekken.

Eva de Indiaan

Of wat denk je van de hoofdrol in Pocahontas? Een schaars geklede, vrouwelijke Indiaan die verliefd wordt op een Amerikaanse kolonist. Schaars gekleed is in deze zin niet s******l bedoelt, maar dat komt nou eenmaal door het gebrek aan voorzieningen die ze in de tijd van de Indianen hadden.

Pocahontas is een sterke, strijdlustige en onafhankelijke vrouw. Een rol die Eva past als op maat gemaakt pak, zoals iedereen heeft kunnen zien in Hitch (2005). Daar speelde ze rol van een begeerde, vrijgezelle independant woman die zogenaamd geen man nodig heeft in haar leven.

Blauwe Eva

Maar misschien herkennen we Eva straks helemaal niet meer terug. Voor de échte fans is het al even wachten, maar het vervolg van de succesfilm Avatar (2009) begint in zicht te komen. Eind 2021 is het zo ver. Ook zullen er meerdere delen gaan verschijnen en je kunt Mannenzaken niet vertellen dat daar geen rolletje voor Eva tussenzit. Bijvoorbeeld als schurk, tegenover Jake Sully. Of aan zijn zij als een nieuw geronselde lotgenoot, strijdend tegen de kwade invloeden van de mens.

Uiteindelijk maakt het geen keutel uit of je Eva nou blauw maakt voor een rol in Avatar, rood voor de rol als zeemeermin of bruin voor de rol van Esmeralda in de Klokkenluider van de Notre Dame. Elke kleur zal Eva goed staan en daarmee zal ze altijd een plezier zijn om naar te kijken. Mannenzaken verwelkomd de Latijns-Amerikaanse in ieder geval terug in de wereld van de films!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Mendes (@evamendes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Mendes (@evamendes) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten