Hongerige Doutzen Kroes gaat bijna over haar nek in moestuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes heeft een erg alternatieve levenswijze, maar soms kost die haar meer dan haar lief is. 

De prachtige Doutzen Kroes zou het liefste de hele dag in haar moestuintje staan, in plaats van voor een camera. Ze kweekt haar eigen groente, fruit en kruiden, zodat ze die niet in de supermarkt hoeft te kopen. Dat is ook logisch, want in de supermarkt wordt Doutzen continu herkend en daar heeft het prachtige model ook geen zin in. Daarnaast zal Doutzen met haar vele bijzondere theorieën vast wel iets tegen het supermarkteten hebben. Ze haalt dus liever alles uit haar moestuin. Dat kan wel, maar soms is het maar beter om niet alles uit je tuin in je mond te stoppen. Dat bewijst Doutzen maar weer mooi met deze video’s.

Lees ook: Video: Geobsedeerde Doutzen Kroes snoept van eigen voorraad

Doutzen gaat bijna over haar nek

Je zou verwachten dat Doutzen, aangezien ze een internationaal succesvol model is, het liefste elke dag in een luxe restaurant eet. Maar niks is minder waar. Ze stopt veel liever blaadjes in haar mond. Blijkbaar heeft Doutzen heel erg veel paardenbloemen in haar tuin staan en die gebruikt ze om haar lever aan te sterken. De bloemen die gooit ze weg, maar de blaadjes bewaart ze en eet ze. De blaadjes van de paardenbloem zijn zo te zien niet heel erg lekker, uitgaande van de reactie van Doutzen. Maar toch zet het knappe model door. En daardoor gaat ze wel bijna over haar nek. Ach ja, je moet iets over hebben voor een goede gezondheid.

Doutzen is lekker aan het eten

Je moet als model natuurlijk ook wel een beetje op de lijn letten. Dat doet Doutzen ook wel. Ze eet alleen maar natuurlijke producten. Die komen dan allemaal weer uit haar eigen tuintje. Doutzen heeft zo een flinke dagbesteding aan haar handen. Maar haar is haar daar heel erg dankbaar voor. Doutzen doet het ook graag. Ze snoept vaak lekker vanuit haar eigen tuintje. En natuurlijk deelt ze daar weer leuke video’s van. Haar volgers mogen ook best wel zien hoe Doutzen haar middagen door komt.

De hobby van Doutzen is erg ontspannend

Werken in haar moestuintje is de grootste hobby geworden van Doutzen. Ze staat het liefste de hele dag lekker te werken in haar tuin. Het lijkt allemaal ook wel erg ontspannend. Dat is wel goed voor Doutzen, een beetje ontspanning. Ze heeft het afgelopen jaar namelijk flink wat kritiek gekregen op social media, vanwege haar vreemde theorieën en uitspraken. Doutzen lijkt die tijd achter zich te willen laten en dat gaat het makkelijkst door een nieuwe hobby te vinden. Tuinieren lijkt dat gat mooi te vullen.

Doutzen blijft leuke video’s plaatsen

Voorlopig is Doutzen ook nog niet klaar met het plaatsen van leuke foto’s en video’s. Het prachtige model is zo blij met haar nieuwe hobby dat ze elke minuut dat er iets gebeurt het wel wilt delen met haar volgers. Die vinden dat niet erg, want ze zijn allang blij om weer een rustige en vrolijke versie van Doutzen te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!