Bibi (18) eerste slachtoffer Holland’s Next Top Model make-over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bibi Holland's Next Top Model makeover

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is inmiddels twee weekjes onderweg, maar het échte werk is gisteren pas begonnen. De overgebleven zestien modellen zijn in twee ‘huizen’ ingedeeld, en verblijven daar nu terwijl ze wekelijks opdrachten en make-overs krijgen. En zoals gewoonlijk zorgen die make-overs ook dit jaar voor veel drama…

Arme Bibi

Het eerste slachtoffer van de extreem knip-grage kappers is Bibi (18) uit Eindhoven. Bibi is beeldschoon, en heeft schitterend lang haar. Maar ná de metamorfose lijkt ze meer op zo’n aso uit Maaskantje (haar woorden). Je raadt het al: huilen geblazen. De paniek schoot er meteen in toen de schaar richting haar lange vlecht ging. Op het moment dat ze het eindresultaat in de spiegel mocht aanschouwen schrok ze zich al helemaal een ongeluk.

Jullie worden bedankt, HNTM! Wéér zo’n mooi meisje verpest! De Twitterende kijker stond ook massaal aan de kant van Bibi: “Zijn dit kappers? Asjeblieft zeg”, klonk het. Een andere kijker vermoedde een complot: “Zouden ze gewoon altijd één make-over gigantisch laten mislukken voor extra media-aandacht?” Je zou het bijna gaan denken!

Anna Nooshin

Presentatrice Anna Nooshin schoot te hulp met troostende woorden. Maar de gearriveerde Instagram-babe heeft makkelijk praten. Anna kreeg namelijk voor werkelijk elke scèneswitch een verse laag make-up, een ander kapsel en een nieuwe outfit aangemeten. En bij Anna werd er bovendien niet ’n halve meter haar weggeknipt!

Schrale troost

Omdat slechts een arm om de schouder voor zo’n meisje een schrale troost is, besloten de juryleden op een andere manier ‘sorry voor het verpesten van je kapsel’ te zeggen. Bibi’s shoot kreeg het stempel ‘beste foto’, en ze is door naar de volgende show. Loopt ze de komende weken wel voor . Er is elk jaar altijd wel ’n meisje dat gemillimeterd wordt – misschien moet Bibi dat meteen maar doen? Kunnen ze zich in ieder geval niet nóg ’n keer aan haar kapsel vergrijpen! De gun-factor heeft ze in ieder geval wel meteen te pakken nu. Daarom hieronder een wake voor Bibi’s overleden kapsel. Wie rouwt er mee?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.