HOERA: Binnenkort nog meer Irma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou verwachten dat mensen chagrijnig worden als het kabinet weer een persconferentie aankondigt over de coronacrisis. Maar niks is minder waar. Iedereen zit altijd enthousiast op het puntje van zijn stoel. Want hoe slecht het ook wordt, we kunnen altijd genieten van doventolk Irma. En binnenkort is Irma nog meer op televisie!

In Maart mogen gaat Nederland weer richting de stembus, en dat betekent dat binnenkort de verkiezingsdebatten beginnen. De NPO heeft ook wel door dat daar inmiddels niemand echt op zit te wachten en zet de meest geliefde doventolk van Nederland in om de uitzendingen toch nog een beetje interessant te houden.

Lees ook: Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Langgekoesterde wens

Irma Sluis front and center zetten bij de debatten is volgens de NPO een logische zet. Ze hebben onderzoek gedaan en wat blijkt? Meer Irma is een langgekoesterde wens van de kijkers. Nu worden alle programma’s al ondertitelt, maar zeg nou zelf, Irma op televisie is beter dan een stel witte letters onderin je beeld.

De Doventolk Kantine

De slotdebatten en het NOS Jeugdjournaal-verkiezingsdebat krijgen een gebarentolk. Dat betekent veel meer Irma op tv. En dat is goed nieuws. Want Irma zorgt ervoor dat de kijker toch nog wat leuks heeft om naar uit te kijken tijdens de saaie debatten. En voor als je niet kan wachten op Maart, wees gerust. In de nieuwste aflevering van de TV-Kantine zit ook een bijzonder herkenbaar gezicht. Irma wordt daar namelijk prachtig geïmiteerd door Irene. Als je wilt weten hoe dat eruit gaat zien, kijk dan onderstaande video. Het is namelijk niet de eerste keer dat Irene in de huid kruipt de geliefde doventolk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!