Hoe krijg je je vriendin mee naar Ford v Ferrari?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ford v Ferrari Christian Bale Matt Damon film

Dringt jouw vriendin ook steeds aan op romantische filmavondjes, maar ben je he-le-maal klaar met de romkom-meuk waar ze elke keer mee aan komt zetten? Deze week kies jij de film! Autosportfilm Ford v Ferrari draait sinds vandaag in de bioscopen, en is vooral voor jou een must-see. En je vriendin? Die hou je gewoon in het donker…

Want we kijken allemaal natuurlijk al weken uit naar dit ronkende racespektakel. Mooie oldtimers, onwaarschijnlijke bromances, grofgebekte coureurs, epische gevechten op het asfalt…

Voor veel mannen wordt dit dé film van het jaar. En met Christian Bale en Matt Damon in de cast, weet je dat je geen goedkope Fast & Furious-onzin krijgt. Nu nog dat vrouwmens de bioscoop in lokken…

Le Mans op z’n Frans

Met een titel als Ford v Ferrari is het lastig om een autohatend vrouwmens enthousiast te krijgen, maar wist je dat de film in Europa onder een heel andere naam verschijnt?

Op ons continent heet de film Le Mans ’66. Deze naam leent zich perfect voor een kleine misleiding. Je hoeft technisch gezien niet eens te liegen! Doe een beroep op je innerlijke Fransoos en spreek die titel overdreven romantisch uit. Ze zal denken dat jullie naar één of andere zwoele filmhuisfilm gaan. Voeg er aan toe dat het een dramafilm is die gaat over de strijd tussen twee rijke, trotse families, en je bent binnen!

Bale, Damon en Bernthal

Als je vriendin de trailer of filmposter al gezien heeft, kun je het niet meer op ‘dit-is-écht-geen-autofilm-schat’ gooien. Trek op zo’n moment voor de hand liggende filmhunks-troefkaart. Geef haar een vrijbrief om twee uur lang lekker weg te zwijmelen bij mannen als Bale, Damon en natuurlijk John Bernthal.

Weet je vriendin veel dat deze doorgaans goed gesoigneerde mannen zich in Ford v Ferrari juist van hun minder aantrekkelijke kant laten zien: gestresst, scheldend, gehuld in overalls en met smeer- en olievlekken op hun gezicht. Of krijgt ze het daar juist warm van? Dan heb je pas écht goud in handen!

Burn-out

Alles geprobeerd, maar staan die hakken nog steeds resoluut in het zand? Dan zit er niets anders op: tijd voor ander gezelschap! Bel bijvoorbeeld je vrienden voor een ouderwets mannenavondje. Of, misschien nog wel beter: zoek een dame die wél van razendsnelle racebolides houdt. En ja hoor, deze vrouwen bestaan ook buiten je dromen!

Wat dacht je van Sylvana IJsselmuiden, Shelly Sterk en Amber Brantsen? Deze pitspoezen zouden maar wát graag op een avondje Ford v Ferrari getrakteerd willen worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.