Hoe Jessica Simpsons acteercarriere nooit van de grond kwam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij de nieuwe biografie van Jessica Simpsons kennen we nu het tragische verhaal van Jessica’s acteercarrière, die nooit écht van de grond kwam. Ze was in de running voor de vrouwelijke hoofdrol in de zeer succesvolle romantische film The Notebook, maar moest deze rol afslaan omdat haar toenmalige vriend, American Football-speler Tony Romo, niet wilde dat ze voor haar werk met andere mannen zou flikflooien. Wat bekrompen en hopeloos jaloers, denk je nu vast. Maar die Tony wist precies wat er aan de hand was, zo blijkt uit het volgende (fictieve) script.  

WOONKAMER JESSICA SIMPSON

Het is 2003. Een vrolijke, jonge vrouw huppelt door de voordeur met een pak papier in haar hand. Het is Jessica Simpson. Ze zet haar enorme zonnebril af en legt haar platinablonde lokken goed. Ze ziet dat haar vriend op de bank sportherhalingen aan het kijken is.

Jessica Simpson: Schat, ik heb nou toch zo’n mooi script toegezonden gekregen. Deze rol staat echt op mijn lijf geschreven!

Tony Romo: Dat is fantastisch schat.

Tony zet zijn sportprogramma op pauze.

Tony: Mag ik hem ook even inzien?

Jessica: Eigenlijk mag dat niet, maar dit is zo’n grote beslissing. Die wil ik met jou maken.

Jessica geeft het zware pak papier aan Tony, en kijkt hem verwachtingsvol aan.

Jessica: Dit kan echt mijn grote doorbraak worden. Zo’n kans ga ik nooit meer krijgen. Ik weet alleen niet of het verhaal iets voor jou is. Het is echt zo’n zwijmelfilm.

Tony leest de eerste paar pagina’s vluchtig door.

Tony: Ah, een verhaal over een jongen die zijn droomvrouw vindt, maar zij wil niks van hem weten. Perfect. Mijn zegen heb je.

Tony drukt op play en richt zich weer tot de tv.

Jessica: Blader verder schat.

Licht mopperend pakt hij het script er weer bij.

Tony: Oh, ik zie het nu. Hij krijgt z’n meisje wel. Wie heeft de mannelijke hoofdrol zei je? Oh, ze mogen van hun ouders niet bij elkaar zijn. Mooi. Terecht zelfs, wat denkt die gast wel niet.

Jessica: Ik ben nog een beetje onzeker over de volgende paar scènes. Denk je dat ik zoiets aankan?

Tony begint steeds wilder door het script te bladeren. Bij elke omslag wordt zijn hoofd roder.

Tony: Wat is dit? Romantisch in een bootje varen? Hevig zoenen in een regenstorm? Elkaar de kleren van het lijf scheuren op weg naar de slaapkamer? Een dampende sekssène? Het is wel wat schat, ik begin een beetje te twijfelen.

Jessica: Ja, Ryan zei al dat het flink aanpoten wordt tijdens de opnames.

Tony: Ryan? Welke Ryan?

Jessica: Ryan Gosling, hij is echt een schat. En hij kan me met zijn acteer-ervaring echt op ’n hoger niveau brengen.

Tony: Oké, deze ga je afslaan.

Jessica: Wat? Waarom?

Tony: Ryan Gosling. Ik zie de bui al hangen. Die palmt je helemaal in, vraagt of je in zijn trailer komt voor ‘extra acteerlessen’. Je komt steeds later thuis, en uiteindelijk zie ik in een roddelblaadje dat jullie ook tussen de opnames door zitten te zoenen.

Jessica: Je bent ook zó jaloers. Maar oké, ik pak dat script van The Dukes of Hazzard wel uit de prullenbak…

Epiloog: Jessica sloeg de rol af, waardoor deze in de schoot van Rachel McAdams viel. Zij groeide uit tot Hollywoodster met ’n Oscarnominatie. Dankzij Tony Romo zal de acteercarrière van Jessica Simpson nooit van de grond komen.

De jaloerse sportman lacht wel ’t laatst: Ryan Gosling kreeg tijdens de opnames van The Notebook een relatie met Rachel McAdams. Ze waren uiteindelijk vijf jaar bij elkaar. Jessica timmerde wel verder aan haar zangcarrière, en eindigde uiteindelijk als übermilf…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!