Hoe is het nu met zangeres Dominique van Hulst (Do)?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Rijpma van Hulst beter bekend als zangeres Do brak in 2002 internationaal door met het nummer Heaven. Met meerdere nummer 1-hits was de zangeres niet meer weg te denken van zowel radio als televisie. De zangeres was niet alleen geliefd om haar stem, met haar prachtige blonde lokken verscheen Do regelmatig in verschillende programma’s.

Doorbraak Do met Heaven

In 2001 werd zangeres Do door DJ Sammy gevraagd een dance-versie van Heaven van Bryan Adams op te nemen. Met haar prachtige stem zorgde deze versie voor een internationale doorbraak. Omdat het nummer zo goed werd ontvangen, is toen meteen besloten om het nummer als ballad uit te brengen, die ook hoog in de hitlijsten kwam! In 2003 besloot de zangeres ook nog een akoestische versie van de hit Heaven uit te brengen. Opnieuw bestormde Do de hitlijsten: deze keer haalde ze solo haar eerste nummer 1-hit in de Nederland. Do was toen eindelijk definitief doorgebroken!

Do ging van tennis naar zingen

Do speelde in haar jongere jaren tennis. De blondine was zelfs zo goed, dat ze zich op haar 15e moest gaan voorbereiden op het tennistoernooi Wimbledon. Helaas besloot Do door een zware blessure, na een zware val, een einde te maken aan haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek. Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard, kreeg ze direct een platencontract aangeboden.

De artistieke Instagram van Do

Op de Instagram van Do verschijnen regelmatig artistieke kiekjes. De feed van de zangeres staat vol met zwart-wit foto’s, op prachtige locaties gemaakt door de blondine zelf. Ook staan er natuurlijk mooie selfies van Do zelf op haar Insta. Op die manier houdt Do haar 45.000 volgers dagelijks op de hoogte!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Do in 2021

Wat doet de zangeres tegenwoordig allemaal? Do is nog altijd verliefd op haar man Marc. De twee zijn zeventien jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Samen heeft het stel twee kinderen, Jip en Loulou. Op muzikaal gebied is de zangeres nog steeds actief, zo bracht ze vorig jaar geheel onverwachts een remake van het nummer Stil in mij uit met rapper Josylvio. Voor dit nummer ontving Do een gouden plaat. De zangeres was ook regelmatig te zien in het programma Beste Zangers. Daar bewees Do dat ze met haar stem nog steeds op het hoogste niveau kan presteren, ook in 2021!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..