Hoe is het nu met zangeres Dominique van Hulst (Do)?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Rijpma van Hulst beter bekend als zangeres Do brak in 2002 internationaal door met het nummer Heaven. Met meerdere nummer 1-hits was de zangeres niet meer weg te denken van zowel radio als televisie. De zangeres was niet alleen geliefd om haar stem, met haar prachtige blonde lokken verscheen Do regelmatig in verschillende programma’s.

Doorbraak Do met Heaven

In 2001 werd zangeres Do door DJ Sammy gevraagd een dance-versie van Heaven van Bryan Adams op te nemen. Met haar prachtige stem zorgde deze versie voor een internationale doorbraak. Omdat het nummer zo goed werd ontvangen, is toen meteen besloten om het nummer als ballad uit te brengen, die ook hoog in de hitlijsten kwam! In 2003 besloot de zangeres ook nog een akoestische versie van de hit Heaven uit te brengen. Opnieuw bestormde Do de hitlijsten: deze keer haalde ze solo haar eerste nummer 1-hit in de Nederland. Do was toen eindelijk definitief doorgebroken!

Do ging van tennis naar zingen

Do speelde in haar jongere jaren tennis. De blondine was zelfs zo goed, dat ze zich op haar 15e moest gaan voorbereiden op het tennistoernooi Wimbledon. Helaas besloot Do door een zware blessure, na een zware val, een einde te maken aan haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek. Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard, kreeg ze direct een platencontract aangeboden.

De artistieke Instagram van Do

Op de Instagram van Do verschijnen regelmatig artistieke kiekjes. De feed van de zangeres staat vol met zwart-wit foto’s, op prachtige locaties gemaakt door de blondine zelf. Ook staan er natuurlijk mooie selfies van Do zelf op haar Insta. Op die manier houdt Do haar 45.000 volgers dagelijks op de hoogte!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Do in 2021

Wat doet de zangeres tegenwoordig allemaal? Do is nog altijd verliefd op haar man Marc. De twee zijn zeventien jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Samen heeft het stel twee kinderen, Jip en Loulou. Op muzikaal gebied is de zangeres nog steeds actief, zo bracht ze vorig jaar geheel onverwachts een remake van het nummer Stil in mij uit met rapper Josylvio. Voor dit nummer ontving Do een gouden plaat. De zangeres was ook regelmatig te zien in het programma Beste Zangers. Daar bewees Do dat ze met haar stem nog steeds op het hoogste niveau kan presteren, ook in 2021!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!