Hoe is het nu met voormalig GTST-actrice Gigi Ravelli?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Gigi Ravelli was ooit een van de bekendste actrices van Nederland. Maar wat is er toch met Gigi gebeurd?

Gigi Ravelli lijkt van de aardbodem verdwenen

De prachtige blondine werd in één klap bekend door haar deelname aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar nadat ze in 2014 uit GTST vertrok, vernam niemand meer iets van deze prachtige actrice. Ze deed bij vlagen nog mee aan een aantal andere shows, maar eigenlijk vermeed ze de spotlights. Waarom verdween ze destijds en wat doet de actrice nu eigenlijk? Tijd om daar eens in te duiken. Lees snel mee en kom alles te weten over Gigi Ravelli!

Gigi Ravelli had een veelbelovende carrière

Gigi Ravelli had een erg interessante loopbaan als actrice. Ze begon namelijk haar eerste ervaringen met acteren in Kaapstad, bij de cursus Acting for Students. Daarna had de jonge Gigi de smaak te pakken en besloot ze door te pakken met een theateropleiding in Amsterdam. Dat smaakte allemaal natuurlijk naar meer, maar het zou nog even duren voor ze bij het grote publiek bekend zou worden. De knappe blondine kon niet gelijk aan de bak als actrice, wat natuurlijk een beetje frustrerend werkte voor haar. Maar ze besloot om dan maar aan de slag te gaan als presentatrice. Ze begon bij die oude belspellen die je altijd op televisie had. Als je het nummer belde op televisie, had je kans dat je een spelletje mocht spelen met Gigi Ravelli. Vervolgens kreeg ze haar grote rol als Lorena Gonzalez in de grootste soapserie van Nederlandse bodem, namelijk Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Gigi Ravelli duikt de anonimiteit in

In 2014 stopte ze plotseling en tot grote onvrede bij het Nederlandse publiek, met GTST. Daarna heeft ze nog een aantal korte spelprogramma’s gedaan en in een handjevol films gespeeld. Maar de laatste paar jaar hoor je eigenlijk niks meer van Gigi Ravelli. Voor het werk hoefde Gigi het in ieder geval niet meer te doen. Ze ontmoette de multimiljonair Roger Hodenius en besloot dat het tijd was om te stoppen met acteren. Ze liet het beroemde leven achter zich en stopte zelfs met het gebruiken van social media. Gigi ging volledig de anonimiteit in. Wat we nog wel weten is dat het stel een villa op Ibiza heeft en een paar jaar geleden hun eerste kindje heeft gekregen. Maar Gigi weet dit allemaal zorgvuldig uit de media te houden. Inmiddels woont het stel weer in Amsterdam in een belachelijk groot pand aan het vondelpark. Maar nog steeds is het vanuit Gigi enorme radiostilte. De blondine zal je dus waarschijnlijk alleen nog maar zien in oude films en afleveringen van GTST.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!